Little Live Lady

Little Live Lady

28.6.14

Radosti posledních dnů

Krásný den všem!

Jak se pořád máte?

 Ve mně pořád převládají pozitivní pocity z minulého víkendu a říkám si, že už to takhle bude napořád (haha :D).

 Dnes se ještě trochu k tomu víkendu vrátím a ukážu vám, které věci mi udělaly radost. A že jich teda je, to se musí nechat!

 V minulém článku jste se mohli pokochat fotkami z Apetit pikniku, který jsem se svými ženami (Týnou a Molly) navštívila. A aby toho jídla nebylo málo, podíváme se dnes spolu i na to, co jsem nesnědla hned na místě, ale odnesla si domů :o). 



 Růžová limonáda, kterou si zatím šetřím a chladí se mi v ledničce. Jsem na ní šíleně zvědavá a chci si ji pořádně vychutnat a zbytečně ji nepřetlouct jinými chutěmi, ale už brzy na ni dojde ;o). Sýr Verena od La Formaggeria, kteří jsou známí hlavně díky Gran Moravii. Celý tenhle kousek jsem snědla během soboty a neděle, jelikož je tak dobrý, že se mu prostě nedalo odolat. Dole v rohu pak nakládačky, co chutnají jako okurkový salát. Skvělá koupě! A ostatní...



 Limonádě to moc sekne s Very Grapefruit vínem. Můžete ho zakoupit přímo u výrobce tady nebo prý v Žabce a Tescu (vy to víte?). Ochutnaly jsme limetkové, s granátovým jablkem a právě tohle grapefruitové. No a bez něj bych domů nešla. Je příjmně sladké, voní i chutná po grepu ale oboje je přirozené, ne nijak chemicky ovoněné... Jednoduše úžasná svěží chuť na léto. K dokreslení atmosfétry jsem ještě k nákupu dostala slamáček. Není to geniální? :o)



 Dokonalé paštiky od pánů z Čongrády... Báječná záležitost! Tyhle paštiky jsou totiž dokonce i z masa a chutnají prostě mňam!  Původně jsem chtěla koupit jen jednu ale po ochutnávce jsem neodolala a do tašky přihodila obě. A k nim pak ještě škvarkovou pomazánku od Delikatesky. Část jí zmizela ještě v sobotu a zbytek v neděli, neviděli jste ji někde? 


 Kromě radostí z Apetit pikniku jsem ještě byla moc hodná a tak mi Týna, jedna z mých žen, přivezla pár dárečků z dovolené v Turecku... A to úplně luxusních! Nahoře neuvěřitelně voňavé přírodní mýdlo, které mi zatím voní ve skříni s oblečením. Vynikající černý čaj, který prostě miluju a už nikdy nechci pít jiný! Pak želvičková magnetka (ne že bych byla blázen, ale magnetky ze všech koutů světa prostě miluju ;o)). A nakonec kabelka - růžovka. Protože o mě už všichni na světě vědí, že jsem kabelkový maniak. Uuuuf, je to venku! Víte to i vy ;o).



 A jelikož na dovolené byla i maminka - konkrétně na Peloponésu - přivezla svojí hodné holčičce taky nějaké dárečky ;o). Zleva: nejvíc nejlepší šampon a kondicioner s úžasnou vůní. Vychvalovala jsem ho už tady a pokud na něj někde narazíte okamžitě kupujte! Vynikající čokotyčky - ty pokud uvidíte, kupte si jich nejmíň kilo ;o). Sladká paprika a na ní nečekaně magnetka! Oregano přímo z trhu od fešáckého děduly a sklenička medu, bez kterého už bych snad mamku ani nepustila domů ;o). Pod medem čokošky - protože bez čokolády to prostě nejde. A jako poslední výborný olivový olej, bez kterého není možné Řecko opustit! 

 Jsem ráda, že kolem sebe mám tolik skvělých lidí, kteří na mě myslí i když vlastně vůbec nemusí.. To je jedna z nejlepších věcí na světě...

 Konec už s hromaděním věcí, vím že jen o tom život není, ale koho milé dárky (i když si je třeba koupíme sami) nepotěší, že ;o).

Co vy, z čeho máte v poslední době největší radost? A co nového zkoušíte?

Dejte vědět, tipů není nikdy dost ;o)

22.6.14

4. Apetit Piknik 2014

Přeji nádhernou neděli drahoušci ;o)

 Název článku jasně napovídá o čem to tu dnes bude... Takže se připravte na velkou nálož fotek! Textu dnes bude o něco méně, nechci vám moc kazit dojem ;o). 

 V předchozím článku jsem vás lákala na Apetit piknik a na Dyzajn Márket s tím, že se tam můžeme potkat. Co vám budu povídat, všechno bylo nakonec trochu jinak a já se tak na Dyzajn Márket ani nedostala... Takže se rovnou moc omlouvám, ale z Dyzajnu žádné fotky nečekejte... Prostě to žrádlo nás s ženama úplně očarovalo  a nemohly jsme se od něj odloučit ;o).

 Moc jsme si celý den užily a já jsem nejvíc šťastná, že mám dvě natolik spřízněné duše, které od sebe nikdy moc daleko nepustím. Protože už jen to, že spolu trávíme čas (a je jedno jakým způsobem) ve mě vyvolává samé skvělé pocity. A ve spojení s vynikajícím jídlem a pitím? To je prostě DOKONALOST!

 Sobota byla tak plná těch nejlepších zážitků a já jsem protentokrát úplně skvěle pozitivně naladěná!

Jaký je váš víkend? A máte kolem sebe někoho, kdo vám už jen svým pohledem zlepší den? Moc a moc doufám že ano a pokud ne tak vám snad zlepším náladu pohledem na skvělé dobroty :o).

No, nakonec toho textu není úplně málo, nechám vás teď už jen okukovat ;o).

Pac a :o*

18.6.14

Dva tipy na víkend v Praze aneb kde se potkáme - Dyzajn Market & Apetit Piknik

 Krásný podvečer všem!

 Po delší dovolenkové odmlce jsem tu zase zpátky s ultra rychými tipy na víkend. Pokud totiž o víkendu zůstanete v našem hlavním městě tak jako já, můžete si víkend (a hlavně sobotu) zpříjemnit. Jelikož už je (zase?!?) středa je to vážně na poslední chvíli... Za což se vám omlouvám, ale při všem tom flákání mi internet připadal jako cizí svět, do kterého ani nechci vstupovat. Doporučuju všem prostě jednou za čas vypnout mobil, zaklapnout notebook a vytáhnout ze zásuvky budík (lednici v zásuvce radši nechte ;o)). 

 Teď už ale k slibovaným rychlotipům na víkend, kde mě s mými ženami můžete potkat!




 Akce No. 1: Letní Dyzyjn Market

 O Dyzajn Marketu už jste si u mě mohli přečíst v těchto článcích. Kdo o tomhle báječném marketu - kde mimo jiné necháte všechny peníze - ještě neslyšel, je to akce, která - cituji svůj starší článek ;o) - "dává šanci zviditelnit se velké spoustě tvůrců. Ať už jde o módní návrháře, designéry, keramiky, kuchaře, prostě pro všechny tvůrčí duše, které se nebojí jít s kůží na trh." A já tenhle "festival všeho" jak ho sama pro sebe nazývám prostě můžu. Půjdu se tam podívat už po několikáté a vy přijďte taky, je to pecka :o).

zdroj




 Akce No. 2: 4. Apetit Piknik

 Od 10:00 na Karlínském náměstí bude čekat spousta a spousta kulinářů, cukrářů, kuchařů a dalších nadšenců na již čtvrtém Apetit Pikniku. Já se na téhle akci byla loni podívat poprvé a mé dojmy byly jednoduše... plné. Plné oči od koukání, plné nohy od ťapkání, plné břicho od papání a trošku teda i plné zuby všech těch lidí. I tak to ale rozhodně stojí za to! Akci pořádá redakce časopisu Apetit. A máme se skutečně na co těšit! Kromě všech těch dobrot nás totiž čekaj workshopy, cooking show a večer dokonce koncert Tata Bojs!


zdroj


Pro bližší informace klikejte na odkazy, dozvíte se úplně všechno :o)

A já se vás teď ptám...

Potkáme se?

Nejdřív dyzajn a pak dlabanec? Nebo že by obráceně...?

Potěšit oko a břuch?

Za mě ANO!

PS: kdo se nedostane nemusí smutnit, foťák beru a nenechám si dojmy jen pro sebe :o)

PPS: když už byla zmínka o mých ženách, jedna z nich začla psát moc krásné články - Molly´s Dreaming - tak se třeba mrkněte ;o)