Little Live Lady

Little Live Lady

13.4.14

Moje novinky pro krásu

Krásnou (zase) neděli všem!

 Taky vám ten pracovní týden utekl tolik jako mě? Ani jsem se neotočila a najednou zítra bude zase pondělí... Poslední dobou jako by mi čas úplně proklouzával mezi prsty. A tak se musím sem tam někde na chvíli zastavit... 

 A moc ráda se zastavím třeba v nějakém hezkém a příjemném krámku. Ať už v reálném nebo internetovém, je to vždycky velká paráda! Jsem totiž ženská marnivá a tak mě nákupy prostě baví! Ale jen ty, kde si můžu vybrat co se mi líbí a probírat se krásnými věcičkami. Nákup deseti rohlíků a másla už taková švanda není ;o). Jak to máte vy?

 Tentokrát byly moje nákupy zaměřené především přímo na mě a na to, jak bych mohla být zase o něco krásnější ;o). Samozřejmě zcela skromě můžu prohlásit, že už jsem nejkrásnější na světě, ale trocha pomoci nemůže nikdy uškodit ;o). 

 Za co že jsem tentokrát utrácela? Pojďte se mrknout a třeba si taky něco pořídíte ;o)


 Na fotce výš je nový pouze šampon na pravé straně. Ostatní jste mohli vidět už třeba tady. Šampon Olive od Adonis obsahuje výtažky z oliv a je vhodný pro vlasy barvené, nebo po trvalé. Já si vlasy barvím a tak jsem si říkala, že by to pro ně mohla být vzpruha. Trochu jsem se bála, že budu mít vlasy mastnější (normálně se mi dost mastí) ale opak je pravdou. Vlasy mám krásně jemné, ale nijak zplihlé nebo mastné nejsou. A i druhý den po umytí jsou ještě stále "ok", což je pro mě objev roku! Normálně si vlasy myju každý den a s tímhle olivovým zázrakem nejspíš bude stačit i ob den! Huráááá!


 Tady je novinka pro krásu zase napravo plus ještě to malé bílé špatně viditelné kolečko ;o). Vpravo je sprchový gel od Ma Provence. Tenhle gel ale není jen tak obyčejný. Je totiž čistě přírodní a neobsahuje žádná chemická barviva ani konzervanty a jiné hnusíčky. A navíc fantasticky voní po levanduli. Až si ho půjdu koupit příště, pořídím si už jen náplň a budu tak i šetrná k přírodě. Není to paráda?
 Bílé kolečko je nevyfotitelný pleťový balzám od Le Chaton. Voní čistotou a je moc příjemný třeba na rtech. Mazat ho ale můžete kamkoliv, je vhodný i pro suchou nebo zarudlou pokožku. A na stránkách se dočtete, že ho můžou i chlapi a děti, takže je ideální pro celou rodinu ;o).




 Nakonec vám tu ukážu paletku Sleek i-Divine Storm. Nechala jsem se unést báječnými odstíny (paletek je spousta druhů) a vlastní skvělou zkušeností a pořídila jsem si další :o). Tyhle stíny se totiž skvěle nanáší, dlouho vydrží a jen tak z oka nezmizí. Mrkněte určitě na různé recenze, ale myslím, že na žádnou negativní snad ani nemůžete narazit ;o).


 A i když už jsem velká holka co se maluje těmi nejlepšími stíny, nic mi to nebrání v tom zůstat v neděli nenamalovaná, cpát se karamelkami a poslouchat díky našemu Elviskovi Pohádky Václava Říhy :o).

Dejte mi vědět, jestli některý z produktů znáte a nebo máte tip na nějaký ještě lepší?

A hlavně: užívejte si zbytek víkendu!

Tak příště zase ahoooj :o)

13 komentářů:

  1. Ahoj Deni, všechno to vypadá krásně a lákavě, zaujal mě hlavně šampon protože si zrovna nějáký nový plánuju koupit, ale chtěla bych nějáký bezsulfátový...to nevím jestli tenhle je, ještě to omrknu:) To denní mytí vlasů ti teda nezávidím, já si je myju ob dva dny a i to mě dost otravuje...Chtěla bych si vlasy mýt tak jednou za týden, nebo za 14 dní jako si mývávali kdysi naše babičky nebo jako si myjou některé mé šťastné kamarádky:o)...Ale o tom si můžu asi nechat zatím jen zdát...Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Elvinku, šampon určitě omrkni, je super :o). Jestli je bezsulfátový netuším, já to úplně nezkoumala, ani nevím, jak by mým vlasům prospělo, kdyby byl? Každopádně mě moc hezky voní a vlasy mi vydrží bez umytí obden, takže pecka! Taky mám kamarádku co si myje hlavu jednou týdně v neděli, co já bych za to dala! Zlatý prase klidně! :o)

      Vymazat
    2. Deni,sulfaty(SLS)je slozka ktera udajne nejvic odmastuje vlasy a je bohuzel ve vetsine samponu.Tim ze je tak agresivni,odmastuje zbytecne moc a nici prirozenou ochranu pokozky.Takze cim vic si myjeme vlasy a cim vic je odmastujem,tim se nam masti paradoxne vic.Alespon tohle je teorie kterou jsem nekolikrat vsude mozne cetla:)Ale dava mi smysl,takze se snazim si vlasy myt co nejmin a co nejsetrneji a jsem zvedava jestli se mi treba taky jednou "uzdravi" na myti 1tydne..kezby,zatim to testuju:o)

      Vymazat
    3. Jo tak to už jsem někde slyšela, jen jsem netušila, že to mají na svědomí právě sulfáty... No, budu se muset podívat jak na tom je právě tenhle šampon. Svojí logiku to určitě má, je to stejné jako se vším, když tělu bereme něco co je pro něj přirozené, snaží se o to víc si to udržet.. Každopádně jsem zvědavá, jak Tvé testování dopadne, určitě mi dej vědět ;o). PS: moc díky za vysvětlení, jsem zas o něco chytřejší a mám na etiketách zase co číst ;o)

      Vymazat
  2. Ten šampón Olive mě zaujal. Vypadá dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, je vážně skvělý, doporučuju vyzkoušet. I když u každého může mít jiné účinky.. Já jsem moc spokojená :o)

      Vymazat
    2. Určitě ho zkusím :-)

      Vymazat
  3. Taky mě nejvíc zaujal ten olivový šampon, hlavně má moc hezké balení :) a praktickou pumpičku...
    Můžu se zeptat, kde jsi ho koupila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení bylo první co mě zaujalo ;o). Koupila jsem ho v takové malé drogerii v Praze, v poliklinice Lípa, je to kousek od Nových Butovic. Ale dá se sehnat i na internetu, třeba tady: http://www.adonis.cz/detail/olive/sampon-na-barvene-vlasy-a-vlasy-po-trvale-olive-1/

      Vymazat
  4. Ten olivový šampon vypadá velice zajímavě!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je víc než zajímavý, výš jsem dávala odkaz, kliedně vyzkoušej ;o)

      Vymazat
  5. Levandulove kosmeticke zalezitosti me nikdy nenechavaji chladnou.Takze sprchacek vede..zrovna pouzivam také levandulovy od Botanicus.Paletkam jsem propadla od The Balm a zboznuji vyber barvy rano podle nalady aniz bych se prehrabavala v dozicce s několika stiny.Nove taky zboznuji suchy sampon TONY A GUY s uzasnou vuni..tim prodlouzis frekvenci myti min.o jeden den a vlasy jsou navíc vzdusne a ziskaji objem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, levanduli taky můžu, je to pro mě taková vůně čistoty :o). Suchý šampon používám občas Amicu, vyrábí se snad už odnepaměti a je taky fajn. Zkoušela jsem i nějaký ve spreji tuším z Oriflame a úplně mě nenadchl, zlatá Amica :D. Ale po tom od Toni&Guy kouknu, celkově mi jejich vlasová kosmetika celkem vyhovuje, tak by mohl být fajn :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)