Little Live Lady

Little Live Lady

6.4.14

Nedělní nicnedělání :o)

Krásné nedělní odpoledne všem!

 Tak jaký byl váš uplynulý pracovní týden? Můj celkem zběsilý a tak si o to víc užívám víkendového klidu.

 Včera jsme si s mým drahým K. užívali takový malý dopolední brunch v klidu domova a odpoledne jsme vyrazili na fotbal. Už jsem vám říkala, že je Kubišta vášnivý fotbalista? No a já se stejnou vášní na domácích zápasech čepuju pivo a otáčím klobásy.. Takže zhruba od března do června a následně od září do listopadu máme víkendový program každý týden jasný :o). 

 Dneska už si ale na plný pecky užívám volna a jen tak se flákám :o). No dobře, kromě flákání už jsem stihla i nějaké ty domácí práce a zbývá ještě žehlení.. Ale to nevadí, protože teď mám nožky nahoře, kávu uvařenou a probírám se hromadou časopisů, které sice stíhám kupovat ale už je nestíhám číst :o).

 Pojďte se semnou podívat jak si svého nicnedělání užívám a nechte se třeba inspirovat k nedělnímu odpočinku ;o).
 

 Trocha jarní růžové :o). Růžovou brož/sponku si připnu do vlasů, navoním se parfémem s růžovým motýlím víčkem a už si budu jen v klidu prohlížet ikeáckou knížku plnou spousty obrázků a inspirace. Koupila jsem jí v Ikea Černý Most, bohužel ji teď už ale nemůžu najít ani na stránkách.. S touhle knížkou nahlédnu do různých skandinávských domovů a to mě baví!


 Kniha č. 2 tohoto víkendu = kuchařka! A pro tuhle alberťáckou navíc platí za málo peněz hodně muziky! Cena nebyla nijak závratná (asi 50Kč -fakt, nekecám!) ale té inspirace v ní je za tisíce :o). 

 Jelikož je venku tak krásně, hned jak dovařím mažu ruce voňavoučkým krémem, do uší věším cinkavé naušky a přemýšlím, komu pošlu pozdrav na báječné dopistní kartě od ještě báječnější Vivi z Vintage blogu. A hned jak to vymyslím, poběžím někam ven pochytat co nejvíc sluníčkových paprsků!


 Kniha č. 3 tohoto víkendu = Jana Eyrová z knihovny. Už se pomalu ale jistě blížím ke konci a musím říct, že zatím mám z téhle knihy rozporuplné pocity. Chvílemi mě strašně baví, chvílemi mou pozornost moc neudrží a já jsem zvědavá, jak na tom bude až ji dočtu.. No, možná vám příště řeknu jak to dopadlo, teď jsem z tohohle příběhu lehce rozpolcená ;o). 


 A tady už je hromada časopisů, která stále čeká na přečtení.. A to ještě není všechno, spoustu dalších mám schovaných v moc praktické papírové krabici pod postelí.. A tam se na ne aspoň nepráší ;o).

Jak trávíte neděli vy? Dejte mi vědět, třeba ještě svůj program přehodnotím ;o).

Ať máte povedený start do nového týdne!

Pac a pusu ;o)

6 komentářů:

  1. Milá milá Deni, i když jsem si Tvůj článek přečetla až pár dní po neděli, nic mi to nebrání v tom se u tebe kochat, zasnít, potěšit a klidně se inspirovat k takové "úterní neděli" - no kde je psáno, že se v úterý člověk nemůže zavrtat do svého oblíbeného blogu Littlelivelady, prohlížet si růžovou knížku z Ikea (taky jí mám, je skvělá), číst časopisu, Janičku Eyrovou ;-) a mazat se oblíbenými krémy?! ;-) Nádherně jsem se u tebe měla, jako vždycky.
    PS: a zmínka o malé Vivi maximálně potěšila. :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vivi, já Tvůj komentář čtu až dnes (je čtvrtek) a umím si představit, že bych si dnes taky udělala malou neděli :o). Jsem moc ráda že se Ti u mě líbí a doufám, že se sem budeš ráda vracet :o). Užívej si krásné dny!
      PS: zmínku o malé milé Vivi ber jako další poděkování ;o)

      Vymazat
  2. Ahoj Denčo, tu kuchařku mám doma taky a zrovna minulý týden jsem si pročítala, vypadá hodně zajímavě že? :)) Už se těším až něco vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kami, tak to mi určitě musíš dát vědět který recept jsi zkoušela a jak to dopadlo ;o). Mě se kuchařka taky moc líbí, celkově jsem si oblíbila Ditu P. a ta se na ní taky podílela :o). Musím se dokopat k vyzkoušení nějakého receptu, jen mám problém s tím, že moje dílo málokdy vypadá jako to v kuchařce ;o)

      Vymazat
  3. Denisko...
    ac ctu prispevek az v patek..nic to nemeni na tom,ze ho muzu pouzit kdykoliv.Jsem rada,ze je jeste nekdo vetsi blazinek na magaziny nez ja,uz jsem si myslela,ze jsem na to fak hooodne spatne.Moc me mrzi,ze nemam moznost kucharku koupit..myslim,ze uz ani nebude v nabidce...ty nevis??Ja si dnes budu uzivat taky volno a premyslim cim zacit...asi vlitnu do mesta pro nejaky ten casopisek na roh do nasi trafiky a ze by dalsi kvetiny??Mej nadherny den.
    Kati

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, tak to si dnešní volný den pořádně užij, klidně i s nějakým příjemným čtením, pro mě to jsou moc příjemně strávené chvíle :o). Jinak kuchařka nevím jestli je ještě k mání, já jí kupovala za těch asi 50Kč a už jí nějak vyprodávali... Ale když jí někde uvidím, máš jí odemě slíbenou, hned bych Ti jí koupila ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)