Little Live Lady

Little Live Lady

25.7.14

Moje novinky pro krásu No. 2

Přeji vám všem krásný nastávající letní víkend!

 Původně byl na dnešek v plánu knižní článek, ale změna je život a tak se se mnou dnes podíváte na pár novinek v mém kosmetickém kufříku... Až na jednu vyjímku jsem totiž všechny koupila s 50% slevou na Makeup Academy. Tahle obří výprodejová akce se slevou 50% na veškerý sortiment trvá do 31.7.2014 do 24:00 hodin, tak ať kdyžtak ještě stihnete nějaký ten nákup uskutečnit ;o).



 Tady vidíte přehled všech novinek z MUA a jako bonus tónovací krém od Dermacolu, který byl přibalen jako dárek k Marianne. Jako druhý dárek k tomuto časopisu byla nákupní taška s logem Dnů Marianne - už se zase blíží a s nimi stav úzkosti pro mojí peněženku :D. Fotky a popisky berte trochu s nahledem, přece jen je tohle první článek, kde si všechno patlám na ruku ;o).


 První novinkou je podkladová matující báze Matte Perfect. Nejdřív mě trochu šokovala barva, která z tubičky vylezla, naštěstí se ale po rozetření ukázalo, že tónování nemá žádné, zato matující efekt je srovnatelný třeba s matujícím krémem od Mary Key, ktrý používám teď. Rozdíl v ceně je velký a výkon na mojí pleti srovnatelný, takže tady má u mě MUA velké plus!


 Další novinkou je tónovací krém Dermacol. Slibuje propojení hydratačního krému a makeupu a naprosto přirozený vzhled. Konzistence je taková hustší, ale i přesto se dobře roztírá. Na ruce po rozetření téměř není vidět, ale na obličeji se mi tento odstín zdál hodně světlý. Pravděpodobně tak tenhle krém nechám na používání počkat až do zimy, kdy je hydratace pleti také velmi důležitá (a já jsem bledá jako stěna ;o)).



 Třetí novinkou je transparentní fixační pudr Matte Perfect. Jelikož se neustále lesknu jako prasátko, je pro mě i v létě pudr důležitý. Částečky, které vypadly po zatřepání z obalu jsou sice jaksi zdrclé, ale štětcem šly dobře zapracovat, a myslím, že tenhle pudr si u mě své místo určitě najde.



 Následuje další z mých mnoha černých tužek na oči. Protože těch prostě nikdy není dost ;o)! Tahle je dokonce 3v1 a dají se s ní kolem očí vytvořit různě široké linky. Na ruce mám nanesenou jednu vrstvu, na kterou jsem ani moc netlačila, šlo mi spíš o to vyzkoušet tři různé šíře linky tak, jak je uvedeno na obalu. A světe div se, ono to vážně jde!



 Tak, a teď už nás čeká dojezd v podobě rtěnek. Všechny mají jemnou vůni a příjemnou krémovou konzistenci. Jejich výdrž zatím nemám otestovanou, ale uvidíme, snad se osvědčí. Jsou tři a první z nich je MUA rtěnka, odstín č. 5. Ten flíček co vidíte na ruce jsou tři vrstvy a podle mě není moc výrazná. Obsahuje drobné třpytivé částečky a na rtech vypadá celkem slušně, nicméně s největší pravděpodobností poputuje mamince dodatečně k svátku (maminko Martinko, ještě jednou vše nejlepší!), mě tenhle odstín prostě nesedí.



 Prostřední MUA rtěnka, odstín č. 7 mi padne nejlépe a dá se říct, že jako ulitá. Na ruce vidíte jednu slabou vrstvu a mě se tenhle odstín prostě moc líbí.



 Poslední MUA rtěnka, odstín č. 15 vypadá v jedné vrstvě na mé ruce asi nejlíp. Na rtech je tomu ale jinak, rtěnka je nepřirozeně růžová a já tyhle odstíny moc nemusím... Uvidím, jestli jí trochu nepomůže propojení s nějakým voňavým balzámem na rty... A když ne, tak se nejspíš odebere někam do věčných lovišť.. 

 Pro mě byl tenhle nákup první zkušeností s MUA a nejspíš zde v budoucnu něco málo nakoupím... Znáte tuhle značku? Používáte? Nebo vás zklamala? Odradila až podivně nízká cena? Přiznám se, že ceny pro mě byly šok a tak jsem neměla žádná velká očekávání. Překvapení z produktů ale bylo velké a nakonec i příjemné...

Tohle byl první "narukupatlací" článek, dejte vědět jak se (ne)líbil (pokud ne tak nebojte, často tohle neplánuju ;o))

Pac a :o*

10 komentářů:

  1. Ty rtěnky mají dokonalou barvu!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš? Mě se ta první a poslední nějak nezdají, zkusím jim dát ještě šanci a uvidím jak dopadnou :o)

      Vymazat
  2. Zaujala mě ta tužka na oči 3v1, ty linky vypadají moc dobře :) Jinak tuhle značku neznám, ale jdu omrknout-díky za tip Denčo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, pro mě to byla taky první zkušenost s touhle značkou a musím říct, že i vcelku příjemná ;o). Mrkni a uvidíš, dost věcí už nejspíš bude rozebraných, ale i tak by se ještě mohlo něco dát "ulovit" ;o)

      Vymazat
  3. Líbí se mi ty rtěnky. Musím ale říct, že v tomto dusném počasí bych se nejraději nemalovala vůbec :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, uplně souhlasím, bohužel u mě to bez aspoň minimální "omítky" nějak nejde :-D

      Vymazat
  4. Já ještě od této značky nic neměla, ale teď jsem taky využila tu 50% slevu. V pátek mi má přijít balíček, tak jsem zvědavá. Hlavně teda na rtěnky, taky jsem si koupila tu v odstínu 7 x)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no tak to určitě dej vědět jak jsi nebo nejsi spokojená ;o). Za mě rtěnky celkem ok, výdrž teda skoro žádná, ale za tuhle cenu jsem ani nic víc neočekávala ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)