Little Live Lady

Little Live Lady

14.7.14

Přeju si...

Krásný den všem! 

 Po týdenním poflakování se hlásím do služby! Jak jste se tu měli? 

 Já musím říct, že jsem se měla prostě báječně! Konečně jsem si totiž volno vážně užila a všechen čas jsem trávila vyloženě dovolenkovými aktivitami :o). I tak jsem ale ráda, že jsem tu zpět a můžu si po prvním dni v práci zase krásně odpočinout ve vaší společnosti :o).

 Dnešní článek nebude o ničem extra důležitém. Jen se s vámi chci podělit o svoje vrtochy a myšlenky... A chci se dozvědět něco o těch vašich...

 Měla jsem celý týden jen pro sebe (a samozřejmě mého drahého K.) a tak bylo dost času na to probrat se harampádím, tmavými kouty i jasně zářícími místy v mojí hlavě. A výsledek té "debordelizace"? Pár přání jak si zlepšit život. Na to, co se mi honí palicí a co jsem si navymýšlela se semnou teď můžete podívat ;o).


 Takže přání č. 1 je... Víc se smát! Všude kolem sebe vídám zamračené, smutné i nijaké obličeje a je mi trochu líto že už málokdy zažívám takový ten šílený záchvat smíchu, který prostě nejde zastavit i když se přihodí v nejmíň vhodnou chvíli... Tak se zkouším smát i na nerudné prodavačky... A světe div se, ony se šklebí dál, ale mě je jaksi líp... Doporučuji vyzkoušet!

 Přání č. 2 je... Víc číst! Ano, pořád ještě nemám dost! Jsem knihomol, vždycky budu, ale mé čtecí tempo mi přijde prostě pomalé... Až na právě uplynulý týden... To jsem stihla přečíst knihy tři! To je tak když je venku bouřka a vám se nechce čučet na bednu... 


 Přání č. 3 je... Trávit víc času s rodinou! I když své blízké bere spousta z nás jako takovou automatickou součást našeho života, nic netrvá věčně (ani láska k jedné slečně ;o)). Rodina je pro mě moc důležitá a čím jsem starší tím víc si její důležitost - konečně!!! - uvědomuji. 


 Přání č.4 je... Mít stále nablízku mého drahého K.! Ať si kdo chce co chce říká, jsme spolu už asi sto let a mě to pořád baví! Jasně, každý den není jako obrázek od Lady, ale i tak a možná právě proto je to prostě pořád zábava. Spoustu věcí předvídám, očekávám a mám ráda ten pocit že jsme spolu nějak propojení. A zároveň mě drahý K. nikdy nepřestane překvapovat! A náš Myšák jakbysmet! A vo vo vo vo tom to je ;o).

 A poslední přání č. 5 je... Udržet si pořádek! V hlavě, v duši (tam i slunce ;o)), ve svých přáních, v koupelně, na balkoně a taky ve skříních! A svatosvatě tady slibuju, že už prostě v ničem bordelář nebudu! Na mou duši na psí uši! Věříte mi? 


 Ráda bych se vám tu o všem rozepsala ještě víc a víc, ale to už by vás taky nemuselo úplně bavit... A tak nechám vše jak je, dám si sprchu a prohlídnu si nové knižní úlovky, které tu určitě brzy taky uvidíte ;o).

 A nakonec ještě jeden vzkaz pro vás: zkuste myslet s úsměvem a nekažte si život zbytečnými chmurami! A když vám to moc nepůjde tak nebojte, nejste v tom sami... Taky se to teprve učím ;o)

PS: Fotky moje, z uplynulé dovolené... Z mobilu a Instagramu, kvalitu nehledejte ;o)

12 komentářů:

  1. Denčo přeju Ti ať se Ti tvé přání splní. Vlastně se o všechny Tvé body taky tak něják průběžně (někdy víc, někdy míň) pokouším a není to teda vůbec lehké a je fajn si to občas připomenout;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elvinku moc děkuju a držím palec aby se i tvoje přání splnila ;o). Přesně jak píšeš není to lehké, ale já vím že my to všechno dáme! :o)

      Vymazat
  2. Ahoj Denčo, moc pěkný článek ;) Ve většině s tebou souhlasím a taky se o to snažím, někdy více někdy méně úspěšně-ale snaha se taky počítá ne? :)) Je důležité si to připomínat, protože se na to "v letu" často zapomíná. A je to škoda :)♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, snaha se samozřejmě taky počítá ;o). Většinou na tohle všechno zapomínáme a já zrovna nějak cítila potřebu to všem připomenout ;o)

      Vymazat
  3. Více se smát a číst, to znám. Stejné body mám i na mém letošním pomyslném wishlistu v hlavě. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to držím palce ať se Ti daří všechno splnit, mě se to snad taky všechno podaří :o)

      Vymazat
  4. Moc hezky napsané ženo má :) "Debordelizaci" :D hlavy bych si taky měla naplánovat.. a pak hlavně nezapomínat, i když zrovna "slunce nesvítí" :) Držím ti palce, ať se ti všechna přání plní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za podporu ;o). Náhodou, taková debordelizace je moc příjemná věc, člověk všechno probere, zbytečný myšlenky vyhodí... No zkus to a uvidšíš ;o)

      Vymazat
  5. Pěkný článek, úsměv a knihy, to ti schvaluju. A ty kočičí knihy vypadají velmi lákavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za podporu ;o). O kočičích knihách bude něco bližšího i v příštím článku, moc mě totiž baví :o)

      Vymazat
  6. Moje milá Denisko! :)
    Tenhle typ článků je přesně pro mě a ty to víš..:) Moc ráda jsem si početla, co se ti honí hlavou, debordelizace je potřeba občas u nás všech. :)
    Moc se mi líbí všechny přání a já vím, že to všechno zvládneš a bude ti líp, budeš spokojená a slunce v duši budeš mít taky. :) Nejvíc se mi líbí přání číslo jedna, taky ho moc ráda praktikuji, i když ne vždy mi úsměv někdo opětuje, vyjímky se najdou! :)
    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejmilejší Domi ;o)
      Jsem moc ráda že se Ti článek líbil! A protože se mi sem nepodařilo nacpat všechno, můžeš se těšit na další o). Děkuju za tvojí podporu a povzbuzení, taky věřím že to všechno nějak dám... Vždyť co bysme z toho života jinak měly, že ;o).
      Užívej si krásných dnů!

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)