Little Live Lady

Little Live Lady

16.6.15

LEGENDY 2015

Ahooooj! 

 S ještě trochu bolavýma nohama vás všechny zdravím z pohodlí domova. A proč si ten dnešní den neudělat o něco hezčí ;o). Ne jen sobě, ale samozřejmě i vám ;o). Nenapadá mě nic lepšího než vzpomínka na uplynulý prosluněný víkend strávený s báječnými lidmi mezi dokonalými vozidly ;o).

  
 
 Jak jste se mohli dočíst v minulém článku tady, víkend jsem měla zaplněný návštěvou motoristické akce LEGENDY. Po původním plánu, že v areálu PN Bohnice strávím jen sobotu jsem nakonec neodolala a na místo se vrátila ještě v neděli.


  Co vám budu povídat, v sobotu byl solidní pařák, takže kromě nachozených kilometrů a propocených litrů bylo vlastně ideální počasí na pořádnou koupačku. I tak jsem si ale celý den užila na maximum a jsem ráda, že jsem se na tuhle akci mohla podívat. V neděli bylo počasí příjemnější, ale taky nohy byly bolavější, takže už jsme jen obešli to, co jsme v sobotu nestihli a zaparkovali se na dece (foto tady na Instagramu ;o)).


 Musím pochválit organizátory akce za skvělou práci, kterou bezpochyby odvedli. Všechno probíhalo podle plánu, co člověk hledal podle mapky dobře našel a celkově to vážně stálo za to.


 Jediné, co bych trochu vytkla byl nedostatek občerstvovacích míst (kupodivu v neděli to bylo lepší, bylo otevřeno více stánků). Ano, je to trochu čecháčkovské, ale když jdu na akci takových rozměrů tak očekávám, že bude kde se najíst a hlavně v tomhle vedru napít. Pár míst bylo, ne že ne, ale kapacitně naprosto nevyhovujících a tak jste po 20 minutách strávených ve frontě brali radši pití rovnou dvakrát. Škoda, myslím, že v tomhle směru byl loňský první ročník daleko vychytanější. Do areálu bylo možné si přinést vlastní občerstvení, ale to myslím situaci stejně neřeší… No uvidíme příští rok ;o).



PS: Příští víkend nebude o nic klidnější, chystám se totiž ve společnosti mých žen na Apetit piknik do Grébovky! A tak doufám, že se uvidíme! A jestli ne, tak článek opět rozhodně bude ;o).

zdroj
Pac a pusu D.

6 komentářů:

  1. Jo, byli jsme se podívat..fakt pěkná auta a skvělé místo pro tuto akci =). Pití jsme naštěstí měli svoje, no mapku jsme nedostali, takže jsme na jednotlivé stánky a výstavní kousky naráželi spíš naším blouděním =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to taky moc líbilo, byli jsme i loni a to místo je vážně skvěle vybrané, člověk by jinak ani nevěděl jak je tam krásně :o)

      Vymazat
  2. Nádherná auta, tam by se mi také líbilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, nebo aspoň nějakou podobnou akci u vás v okolí, je to krásná podívaná a já byla hned psychicky odpočatější :o)

      Vymazat
  3. I když na ty auťáky moc nejsem, pár favoritů jsem tady přece jen našla.. ách ♥ Skvělej report ženo má milá! A sobotní piknik se nám už blíží, neuvěřitelně se na něj těšim! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, člověk nedokáže zůstat chladný ;o). Chtěla jsem napsat, že se na Apetit taky těším, ale jelikož teď už je po můžu rovnou říct, že to bylo super! Děkuju za báječnou společnost :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)