Little Live Lady

Little Live Lady

30.11.13

HFM... aneb páteční večer

Očekávaný druhý článek je tu :o). 

V pátek jsme se já a mé ženy vyrazily podívat na Holešovice Fashion Market (https://www.facebook.com/holesovicefashionmarket). Letos se jedná už o sedmý ročník a my tuto akci navštívily podruhé. Pokud chcete, stále ještě se můžete do Pražské tržnice vydat taky, otevírací doba je dnes do 21:00 a zítra od 10:00 do 17:00. A co se v hale č. 7 a č. 8 dá najít? Například spousta inspirace na vánoční dárky (podtitul je "naděluj stylově"), něco dobrého na zub a spousta módy, doplňků a designových vychytávek. Vstupné je zdarma a jsou vítáni opravdu všichni - od maminek s dětmi, přes pejskaře až po babičky :o). 

HFM. V pátek bylo místy vážně plno :o)

A co že jsme tu pořídily? Já osobně letos jen pár drobností - diamantové naušky, ptačí brož, luxusní čokoládku a žvýkačky s pivním designem. Na fotkách ještě můžete zahlédnout náhrdelník a černý rolák, které jsem ještě před Holešovice Fashion Marketem ulovila v Palladiu. 

Luxusní pralinky ČO-XO (http://www.co-xo.cz/)
 Pokud se do Holešovic tento víkend nedostanete, nemusíte smutnit! Od příští soboty (t.j. 7.12.) se každou další až do té poslední předvánoční bude konat Boutique Market (přidat se můžete i na FB https://www.facebook.com/events/214123138760973/). Otevírací doba bude od 10:00 do 21:00, vstupné opět zdarma a pro maminky s dětmi i dětský koutek. Najdete tu vše od jídla a pití přes knihy až po módu a designové výrobky. A možná se tu potkáme :o)! 

Na Boutique Market jsme našly plakáty už v pátek na HFM.
 A teď zpět k pátku... Po proťapkání obou hal mě holky opustily a já jsem se vydala zpět do centra, podívat se na všudypřítomná, Vánoce předvídající světýlka. Pár fotek přidávám, jen prosím omluvte jejich kvalitu, jsou focené mobilem... 



A jaký byl váš páteční večer? Máte rádi vánoční Prahu? A nepotkali jsme se na HFM? Hezký víkend všem :o)




2 komentáře:

  1. Super ženo! Těším se na další, od teď jsem pravidelný návštěvník :)

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko :o* Ty si mě vždycky najdeš ;o) Děkuji za podporu :o)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)