Little Live Lady

Little Live Lady

4.1.14

Kalendiáře

Divíte se zvláštnímu názvu článku? Já taky :o). Právě jsem přemýšlela jak tohle nahlédnutí na papírové průvodce rokem nazvat a nejednou - BUM - a bylo to tu! Takže vítejte u mého pojednání na téma KALENDIIÁŘE :o).

Začala bych od konce - tedy od diářů. Máte nějaký? Nemůžete bez něj být? Nebo naopak nemáte žádný a když nějaký dostanete je vám k ničemu? Pochlubte se mi :o). 

si svůj život bez diáře neumím představit. Provází mě už kousek přes 10 let a myslím že dalších 100 let se mě bude držet ;o). Za celou tu dobu všechny staré diáře stále mám, schovávám je a neumím si představit, že bych je někdy vyhodila. Jednou za čas si všechny prohlížím, vzpomínám na staré časy a někdy mi i pár řádků připomene něco, co už bych bývala zapoměla. 


Začalo to úplně nevinně diáři z dívčích časopisů, kam jsem si zapisovala své první lásky, útrapy, básničky a někdy i úkoly do školy :o). Časem se přidaly termíny blížících se akcí, odevzdání školních prací, data narozenin a výročí a dnes už do diáře zaznamnávám všechno - od svátků a narozenin mých blízkých přes pracovní povinnosti a náměty až po seznam co a kde musím nakoupit.

Všechny mé diáře pohromadě... I s tím letošním.
Vloni jsem si poprvé koupila diář od Albi a musím říct, že jsem nejspíš našla "ten pravý". A tak jsem si ho letos pořídila znovu! Je mi sympatický hlavně tím, že se jedná o denní provedení - na každý den jedna stránka. Což je přesně to co já potřebuju! A i když je celkem naducaný - přece jenom stránek je v něm dost - není nějak obrovský - výrobce uvádí 15,5cm x 10cm. Takže tak akorát do ruky! 


Mimo to taky Albi vyrábí diáře plné veselých a krásných barev a to je teprve něco pro mě! Na fotce výš vidíte loňský a letošní diář pohromadě a netvrďte mi, že ani jeden z nich se vám nelíbí - to prostě není možné ;o)!

Diář pro rok 2013 už byl doslova přeplněný, oproti tomu ten pro rok 2014 zatím na popsání čeká. Aby mi stránky v něm dělaly ještě větší radost, na spoustě míst najdu sem tam nějakou samolepku nebo nějaký hezký obrázek. Co vy, taky si diář nějak "vylepšujete"? 

 
2013
2014


Konečně se dostávám taky k první části názvu tohoto článku - ke kalendářům. Nebudu vás tu zahlcovat všemi, které jsem koupila ať už pro sebe nebo pro mé blízké, ale hodlám vám tu ukázat tři, koupené tenhle týden v Levných Knihách. Jsou retro, krásné a já z nich mám velkou radost! A navíc jeden stál pouhých 39Kč. Takže jestli máte rádi retro a máte poblíž Levné Knihy určitě tam vyražte udělat si aspoň malou radost ;o)


Nemohla jsem odolat a pořídila jsem si kalendáře hned tři! Jen teď musím vymyslet kam s nimi, protože doma už nějaké mám... Ale já na to přijdu ;o)

A co vy, taky máte papírové průvodce rokem rádi?

Mějte se krásně!

D.

2 komentáře:

  1. Já si nedokážu svůj život bez pořádného diáře představit. Ale letos jsem dlouho hledala a stále jsem nenašla ten, který by vyhovoval všem mým požadavkům, takže jsem stále bez něj a už mi chybí. Musím co nejdřív nějaký sehnat. Nejspíš zavítám opět do Albi, loni jsem od nich měla týdenní diář, ale musím říct, že to pro mě není. Letos jsem si naprosto jistá, že sáhnu po tom denním, stejně jako ty. :) A co se týče vylepšování, tak můj je taky plný barviček a různých lepítek. :)
    Kalendáře jsou krásné! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář :o).
      Mám stejný problém - vždycky vybírám dlouho ale stojí to za to, musí to být vždy ten nej! Tak držím palec při jeho shánění, ten denní z Albi můžu jen doporučit! :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)