Little Live Lady

Little Live Lady

25.1.14

Sem tam ples

Ne pes, ale ples :o).



Dnes mě čeká jeden, ve čtvrtek druhý a v dalším měsící asi další tři plesy a tak se ptám: plesáte? Chodíte na nějaké plesy? Ať už malé, vesnické, nebo větší městské, případně ty největší, třeba v Opeře? 


 Já mám plesy vážně ráda. Ať už jdu na vesnický ples u nás nebo na ples do Lucerny, vždy se těším stejně a i přípravy jsou dost podobné. Vlastně jsou úplně stejné ;o). Nechci tu rozebírat dress code, informací o něm je všude spousta a můj osobní názor je, že kdo není úplně mimo, tak si informaci o tom jak vypadá dress code na právě jeho akci vyhledá a oblečení tomu přizpůsobí ;o). 
 
Doplňky a šperky.. Pro mě veledůležitá záležitost :o)

Na méně formální akce (tam kde není nutná dlouhá róba) moc ráda nosím koktejlky, mojí slabostí jsou (nečekaně) malé černé na 1000 způsobů ;o). Nemusí to ale vždycky být černočerná nuda, stačí pár barevných / blýskavých / metalických doplňků, a rázem je z černé nudy veselá hra ;o). 

Mám ráda i kontrast materiálů - proč nekombinovat hadí kůži a kovový odlesk?

Nechci vám tu v ničem radit, ani nic podobného. Fashion blog tu taky není, ale možná (možná?) tady najdete nějakou malou inspiraci na stále se množící společenské akce ;o). A když ne, tak doufám aspoň hezké pokoukání :o). 


Psaníčko F&F
Psaníčko New Yorker

Užijte si krásný víkend!

2 komentáře:

  1. Já plesy miluju! Bohužel letos kvůli povinnostem stihnu jen jeden, ale o to víc se na něj těším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Ti přeju ať si ho pořádně užiješ, ja dneska vyrážím taky na jeden a nemůžu se dočkat :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)