Little Live Lady

Little Live Lady

24.5.14

Čas oslav

Krásné sobotní ráno všem!

 Dnes publikuji v pro mě netypický čas a hned vám musím povědět proč!

 Od 10:00 mě totiž čeká obří narozeninová oslava, která se nejspíš hooodně protáhne, a tak si nejsem vůbec jistá, jestli bych vám tu zítra zvládla napsat aspoň jen čárku ;o). 


 A co že se to vlastně bude takhle od rána dít? Byl jednou jeden dědeček... A ten potkal jednu babičku... A dohromady jim letos bude neuvěřitelných 150 let :o). A tak si pro nás, své milé, drahé, blízké i vzdálenější připravili překvapení! 


 Pro mě to začlo už tím, že mi do práce přišel dopis. To samo o sobě není nic neobvyklého, nějaký ten dopis sem tam obdržím, ale tenhle byl něčím zvláštní. Ručně psaná adresa, oslovení "slečna", podivně hezká známka... A hned mi bylo jasné, kdo že mi to píše! Jak jinak než děda! Ale proč? Dopis jsem otevřela a vypadlo na mě moc krásné pozvání na narozeninovou oslavu do jednoho hotelu v Poděbradech. A tak už za chvílku vyrazíme na cestu a pak budeme už jen jíst a pít a slavit a bavit... :o).

  
Jeden zádrhel to ale přece jen mělo... Co babi (80) a dědovi (70) k takovým kulatinám (=150) nadělit? Povím vám, že to vážně nebylo lehké vymyslet... Ale nakonec nás přece jen něco málo napadlo a já už se teď nemůžu dočkat, jaké budou na dárky reakce :o).


 Jaké dárky babi a dědu nakonec čekají? Bohužel už nejsou moc na cestování, ani nic divočejšího, tak jsou dárky pohodlnější... Jako první vlaštovka jim už minulý týden domů přiletělo nové křeslo :o). A já k novému křeslu každému pořídila vlastní pléd a polštářek, nějaké to čtení a pro dědečka i krabice na alba s poštovními známkami (je totiž už celá léta vášnivým filatelistou :o)). 

Pléd a polštářek nečekaně z Ikea.. A knížka pro babi :o)
 Jako malý bonus jsem nechala udělat kopie společných fotek a naskládala je do rámečku...


Babi, děda a já... Stále spolu...

Co myslíte, budou mít dárky úspěch? A co jste kupovali / kupujete babičkám a dědečkům vy? Honem mi toho co nejvíc napište, ať mám inspiraci na příště ;o)

PS: všechny fotky až na poslední dvě jsou nečekaně z Pinterest.com  ;o)

22 komentářů:

  1. Denis..totalne jsi me prispevkem dojala..
    ..kdyz moje a babi slavili 50 let spolu..rikala jsem si ze toho uz se dnesni generece malokdy docka od sebe samych.Ma to proste svoje kouzlo ti nasi prarodice.A darky??Tak klobouk dolu,to jsi vybrala bravurne..skoda jen ze ty kvalitni pledy jsou hodne drahe,ale urcite se budou libit.My kupujeme vetsinou klasiku...darkove baliky ale vskutku s lahudkama a ne uz vystavene v cukrarnach.Uzij si krasny den.Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, moc děkuji za krásná slova ;o).
      Nakonec nejsi jediná dojatá, dnes babi s dědou volali a byli dojatí z dárečků. Což je ta nejlepší odměna, jakou si člověk může přát.
      Oslavu jsme si skvěle užili, co Ti budu povídat, klidně bych hned domluvila nějakou další :o)

      Vymazat
  2. Krásné Denčo :) Ty dárečky se ti povedly moc! Já taky často kupuju knížky, babičce třeba pashminu nebo nějakou kosmetiku, dědovi třeba nějaký dobrý sýr. Ovšem největší radost měli asi z obrázku Klárky (moje holčička), který jsem jim nakreslila a nebo taky z kalendáře s fotkami :) Užijte si oslavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, moc děkuji :o).
      Dárky nakonec měly veliký úspěch a já mám moc velkou radost, že mám tak skvělou rodinu.
      To je to nejlepší ;o).

      PS: musíš být moc šikovná když sama maluješ obrázky Klárky, s mým (ne)uměním bych asi moc velký úspěch nesklidila :D

      Vymazat
  3. Určitě si to pořádně užijete. Musím říct, že ty fotky je dokonalý nápad. My něco podobného dali babičce k Vánocům a byla nadšená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, musím říct, že jsme si to užili vážně skvěle :o).
      U nás měly fotky taky moc velký úspěch, ještě dnes mi děda s babi volali...
      Není nad to si připomenout krásně strávené společné chvíle :o)

      Vymazat
  4. To mají nádherné výročí panečku.Já obdarovávala podobně babi s dědou asi 4 roky zpatky na jejich zlaté svatbě.Nechala jsem natisknout na polštářky koláž z jejich fotek.Vypadalo to jezky jen to bylo tak náročné že paní z tiskárny se na mě doteď škaredě kouká kdykoli tam příjdu:) Užij si oslavu!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak se to letos všechno sešlo :o). Oslavu jsme si moc užili, co Ti budu povídat :o).
      U nás oslavy výročí svateb moc nehrozí, babi a děda nejsou svoji... Tak si to aspoň vynahrazují společnými narozeninami :o)

      Vymazat
  5. Skvělé dárečky jsi připravila, moc hezký článek!! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, moc děkuji, jsem ráda že se Ti článek líbil :o)

      Vymazat
  6. Doufám, že jste pořádně slavili a pěkně si to užili! A samozřejmě, že ti není zas až tak špatně. ;) Babička s dědečkem se dožili krásné věku a úžasných společných kulatin, gratuluji. :)) Mám moc ráda rodinné oslavy, my jsme velmi rozrostlá rodina a proto se u nás pořádají často, jsem za to moc ráda, protože i kdyby byl člověk naprosto chudý, pořád u sebe bude mít rodinu a to je důležité. :)
    Vybrala jsi moc pěkné dárečky! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, díky za krásný komentář :o).
      Pro mě jsou tyhle oslavy vždycky i takovým dobitím pozitivní energie... Všichni na chvíli hodí starosti za hlavu a jen se baví... Včera jsme se sešli ve skvělé sestavě, spoustu příbuzných jsem strašně dlouho neviděla a tak bylo moc fajn se s nimi opět sejít :o).
      Přesně jak píšeš, rodina je moc důležitá...

      PS: naštěstí je mi nad očekávání dobře ;o)

      Vymazat
  7. To je hrozne mile! A pro me trochu smutne, neb uz zadnych prarodicu nemam :(. Doufam, ze se oslava moc povedla! Tvoje darecky mi taky prijdou moc fajn, urcite potesily <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí.. Určitě si ale i tak naplno užíváš života ;o). Oslava byla parádní, moc jsme si to užili a viděla jsem spoustu příbuzných, po kterých se na dlouho slehla zem ; o). Díky za krásný, i když trochu smutný komentář ♡

      Vymazat
  8. To je krásné, vážně krásné, když spolu dva lidé takhle vydrží. Díky podobným případům neztrácím víru v lásku a věřím, že jednou také najdu svou spřízněnou duši :) Doufám, že jste si všichni oslavu užili a společně oslavili život a lásku jako takovou :)) Dárky jsi vybrala skvělé, je vidět, že jsi nad tím opravdu přemýšlela. Takové dárečky od srdce jsou k nezaplacení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář :o). Víru v lásku určitě neztrácej, podle mě je věčná a není nic lepšího :o). Držím palec aby až tu svou najdeš byla jedinečná a navždy :o). Oslava byla skvělá, bylo báječné po dlouhé době vidět spoustu příbuzných a se všemi si moct popovídat... Díky i za chválu výběru dárků, měla jsem trochu obavy zda se budou líbit a nakonec měly velký úspěch :o). Největší odměnou pro mě ale byly spokojené výrazy babi a dědy když spolu zase po letech tančili...

      Vymazat
  9. Nádherné dárky, určitě udělaly radost. Ať jim slouží zdraví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :o). Se zdravím je to horší, ale i tak si oslavu moc užili a věřím, že si ještě spoustu takových užijí :o)

      Vymazat
  10. To je něco tak nádherného...jsem dojatá a celá rozněžnělá. Vždycky tu u Tebe obdivuju nádherné věcičky a dobrůtky a tentokrát jsi mě i rozplakala...holka, Ty to se mnou tedy vážně umíš. ;-) ♥
    Tvá Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Millá Vivi, tak to bych nečekala a abych se přiznala vůbec to nebyl záměr...
      I když jsem moc ráda, že se Ti u mě líbí a doufám, že příště se budeš spíš smát ;o) <3

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)