Little Live Lady

Little Live Lady

1.5.14

Holešovice Fashion Market 8

Krásné sváteční odpoledne všem!

 Tak jsem tu (konečně!) s takovým malým reportem z jarního Holešovice Fashion Marketu. Jak jsem psala už tady, akce se konala minulý víkend od pátku do neděle a já na ni s mými báječnými ženami vyrazila už v pátek.

 Po práci jsme se sešly přímo na místě (já nečekaně dorazila poslední - co se to sakra děje s tramvajema v centru?) a než jsme se vrhly do nákupů, musely jsme se posilnit snad nejlepším gyrosem v Praze ;o).


Ať máte taky chuť ;o)
 Nacpané gyrosem jsme vstoupily... A začal nákupní kolotoč... Věcí jsem tentokrát nepořídila tolik - uvidíte níž - poslední dobou začínám totiž víc přemýšlet o tom co kupuji. Že ne všechno člověk potřebuje tak nutně jak to na první pohled vypadá... Že se stále více obklopujeme různými věcmi... Že ne vždy je důležité mít všeho spoustu... A že třeba stopadesátédruhé naušnice vážně nepotřebuju.. I když... ;o).



 Naušnicím jsem tentokrát odolala a koupila místo dalšího páru i něco malého pro mého drahého Kubištu. Aspoň neřekne, že na něj nemyslím ;o). Spoustu prodejců už znám, objevila jsem i pár nových, skvěle jsem se nakrmila u dam z Upekla (jejich dorty a sladkosti jsou prostě bezkonkurenční!) a užila jsem si krásné odpoledne s mými ženami :o). 

Koutek dobrot od dam z Upekla
Medovník, čoko dort a skořicová dobrota - daly jsme si do zobáčků :o)

 Příští návštěvu téhle akce ale nejspíš víc uvážím, přece jen už jsem se v Holešovicích byla podívat asi čtyřikrát a co se týká prodejců a možností nákupu jsou podmínky víceméně stejné... Jasně, pro někoho to může být fajn, taky jsem ráda když objevím někoho u koho si zrovna něco chci koupit a i pár nových prodejců mě oslovilo... Ale stejně už mi vše přijde dost podobné... Dokonce mě tentokrát zklamala třeba káva - na poslední akci měli stánek z mamacoffee, kde vaří kávu vážně luxusní! Tentokrát byla káva nevýrazná a skoro bez chuti.. Bohužel mi ale uniklo od koho byla :o(.



Ale jak se říká - sto lidí, sto chutí, vám by třeba kafíčko chutnalo ;o)

 Teď už vás jen nechám projít si Holešovice Fashion Market 8 samotné a doufám, že se mi podaří aspoň trochu vám přiblížit atmosféru téhle akce :o)




A teď k tomu co jsem si ulovila já :o)

1. Náhrdelník KUBU


2. Balzám na rty Rosebud Salve od Rose&Lips


3. "huliset" od Urban Legend a Česká rybička pro mého drahého


Užíjte si krásný sváteční den a v neděli ahoooj :o)

20 komentářů:

  1. Každý den koukám, kdy už to tu bude :))
    To, že nemusíš mít stopadesátýdruhý náušnice ti velice chválím! :)) Největší zážitek byl asi od Upekla, mňam mňam viď :) Jinak moc pěknej článek, jen tak dál ženo má :) Pa a krásný zbytek volného dne :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko děkuju, od Tebe mě všechno těší :o). Nějak jsem se k článku dřív nedostala, v neděli se tu možná dozvíš proč ;o). Bylo to fajn a ty dortíky obzvlášť, tak dobré jsem hooodně dlouho neměla :o)

      Vymazat
  2. Denisko, moc pěkný report. :) Sama jsem se do Holešovic na žádný takový market ještě nedostala, ale docela mě to láká, tak třeba jednou..:) A možná se i potkáme! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, určitě se někdy vyraž podívat, myslím, že to stojí za to ;o). Další takový Holešovice Fashion Market se bude konat 5.-6.9.2014, třeba se tam vážně uvidíme :o))

      Vymazat
  3. Jak já Vám v Praze tyhle akcičky závidím. Chválím za rozumný přístup k nakupování a gratuluju k těm krásným věcem, co sis pořídila, asi bych si koupila to samé, páč se mi líbí úúplně všechno co sis koupila, obzvlášť tedy rybička a huliset :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elvinku díky za pochvalu, to víš, snažím se :o). No ve výsledku jsem pořídila (skoro ;o)) samé praktické věci, takže po nakupovací stránce úspěch :-D

      Vymazat
  4. Skvělý článek! Musím se tam jít také někdy podívat :( Opět mě nejvíc zaujalo jídlo! Ty dorty vypadají obrovské :D A kde je ten nejlepší gyros v Praze??? Super článek :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky za skvělý komentář :o). Jídlo bylo asi to nejlepší! Dortíky jsme si s holkama střídaly a nakonec jsme usoudily, že by klidně stačily dva :-D. Jinak gyros mají taky v tržnici, úplně vzadu, matně tuším, že u haly č. 50.. Možná.. Prostě kousek za Normou v rohu směrem k Alze.. Nevím jak to popsat :-D. Je tam pidi stánek, v něm pidi turek? arab? a dělá moc dobrý gyros. Dáváme si vždycky velký, stojí myslím 69Kč a je jedním slovem luxusní :o)

      Vymazat
    2. OOOoo no tak to musím vyzkoušet :D A já jsem vždycky taky velkokapacitní co se týče objednávání jídla a potom sním sotva půlku :D A ten náhrdelník co sis koupila vypadá dokonale taky! Jinak Ti moc děkuji za following! :)

      Vymazat
    3. Tak to máme společné, taky si vždycky naobědnám a pak nemůžu :D. Díky moc za pochvalu náhrdelníku a za following samo taky, moc se mi Tvé pražské tipy líbí, divím se, že jsem na Tvůj blog narazila až teď :o)

      Vymazat
  5. Supr fotoreportáž i úlovky Deni, muselo tam být fajně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami díky moc :o). Bylo to moc příjemné odpoledne, hlavně tím, že jsem se tam šla podívat s mýma ženama ;o). Příště Tě vezmem s sebou ;o)

      Vymazat
  6. Super fotky a úlovky!!! Ten balzám na rty vypadá úžasně!! Nechceš se zviditelnit? Pokud ano přihlaš se tady: http://www.kajahasidea.blogspot.cz/2014/05/chces-se-zviditelnit.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář, určitě mrknu i na odkaz, díky :o)

      Vymazat
  7. Skvělá akce, tam se musím někdy s dcerami podívat. Šárka by byla nadšená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, skvěle si to užijete (hlavně když jste samé holky ;o)). Další je naplánovaný na 5.-6.9.2014, takže času na naplánování dost :o)

      Vymazat
  8. Škoda že jsem z okoli Brna :/. Ty krabičky a silonky a balzam jsou tak super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vážně škoda :o(. A v Brně něco podobného nemáte? Zkus se mrknout ;o). Jinak punčochy jsou značky PipiPunk, balzám je od Rose&Lips a krabičkami si nejsem jistá, zkusím to zjistit ;o)

      Vymazat
  9. Ne, ne ne, neměla jsem na ten příspěvek koukat teď, když tam na mě číhalo tolik dobrot :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, příště do názvu napíšu upozornění ;o). Dej si něco malého, aspoň pro potěšení :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)