Little Live Lady

Little Live Lady

10.5.14

Kutící rychlovka :o)

Krásný sobotní večer všem!

Jak si užíváte víkendu / prodlouženého volna?

 můžu říct, že díky páteční dovolené si volné dny užívám vážně na maximum, po nějaké době se cítím naprosto spokojeně a přijde mi, že všechen čas jsem využila přesně tak jak jsem chtěla :o).

 Při tom užívání si, jsem taky stihla i něco malého vyrobit! V práci makám hlavně hlavou a ručičky trochu zahálejí... Tak jim musím občas dopřát nějakou tu tvořivou činnost. A jelikož jsem i já propadla washi páskám a lepím je absolutně všude, mám tu pro vás dneska jednu washi rychlovku :o). Nejspíš to pro vás nebude žádná velká novinka, ale mě to prostě bavilo a chtěla jsem se o radost podělit :o).

      WASHI ŠPERKOVNICE LITTLE LIVE LADY

      POTŘEBUJEME:
  • washi pásky
  • pevnější lepící pásku
  • lepidlo
  • nůžky
  • krabičky od sirek

 A teď něco málo k postupu :o). Krabičky jsem si nejdřív spočítala a poskládala tak, jak by měla budoucí šperkovnice vypadat, abych o ní měla alespoň nějakou představu :o).



 Pak jsem krabičky slepila do sloupců a následně všechny k sobě do tvaru, který jsem si předtím jen seskládala..
 

 Šuplíčky jsem z krabiček vyndala a jejich přední strany jsem na střídačku polepila třemi druhy washi pásek, aby nebyla šperkovnice nudně jednobarevná...


 Potom jsem všechny slepené krabičky oblepila ještě pevnější páskou aby získaly pevnost a taky pořádný tvar. Krabičky se po slepení lepidlem mírně rozjížděly a páska je hezky přitáhla všechny k sobě :o).


 Nakonec už jen stačilo oblepit šperkovnici zvenčí páskami, zasunout šuplíčky dovnitř a ólalá, šperkovnice je komplet na světě! Není úplně dokonalá, ale je dělaná s láskou a pro radost, takže nedokonalostem nebudu přikládat žádnou váhu ;o). Nastrkala jsem do šperkovnice spoustu malých naušnic, přívěsků a dalších drobností a tak už se mi nepovalují po celém bytě :o).
 
  
 Co vy, tvořítě s washi páskami? A jestli ano tak co konkrétně? Dejte mi vědět, moc mě vaše tipy zajímají, inspirace není nikdy dost :o)

10 komentářů:

  1. No to je super nápad!! :) Děkuju za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký nápad! Vypadá to pěkně!! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc dobrý nápad! Vypadá to vážně skvěle!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je super nápad jak využít prázdné krabičky! A ta kostkovaná páska je moc krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elvinku děkuji, musela jsem si dávat pozor abych je nevyhazovala, ale nakonec jsem to naučila i Kubu a hned jich bylo víc :o)

      Vymazat
  5. Tohle znám a přijde mi to hrozně super třeba na náušnice :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, všechny ty malé, co se mi válely bez ladu a skladu smíchané dohromady teď v pohodě najdu :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)