Little Live Lady

Little Live Lady

31.5.14

NĚco nového pro mou knihovnu

Přeji vám všem nádherné odpoledne!

Jak trávíte poslední dobou propršené dny? 

Já za sebe můžu říct, že si je užívám vážně naplno. I když je venku počasí nic moc, mám aspoň spoustu času na "domácí" aktivity. A mezi mé nejoblíbenější patří čtení. Že jsem tak trochu knihomol už asi víte (a kdo neví, může se o tom dočíst třeba ve více článcích zde) a tak nebude žádným překvapením, že si občas pořídím nějakou tu novou knihu..

 Tentokrát jsem se nechala inspirovat u Verči z BlueberryPink a po infu na jejím facebooku, že v bux.cz mají nějaké ty slevy jsem se tam taky podívala... A to jsem neměla dělat! Tolik knih, skvělé ceny a možnost vyzvednutí po cestě z práce domů? Bylo rozhodnuto! Objednávka se začínala plnit...


... a skončilo to 10(!) objednanými knihami. A víte co? Proč ne :o).Za 10 knih + poplatek k osobnímu vyzvednutí jsem totiž utratila pouhopouhých 400Kč. Za tuhle cenu si kolikrát nekoupím ani jednu knihu. 


 Všechny knihy, které jsem obdržela pro mě budou překvapením. Žádnou z nich jsem úplně neměla v plánu si pořídit a o většině z nich jsem ani neslyšela. I tak jsem ale nákup alespoň trochu promýšlela a na webu České Bibliografické Databáze (http://www.cbdb.cz/) jsem si vyhledala profily knížek, které mě něčím zaujaly. Hodnocení u všech je přibližně stejně vysoké a já si tak říkám, že to snad bude v pohodě. I když - sto lidí, sto chutí - tak uvidíme :o)



 Na CBDB si můžete založit profil, utřídit si přečtené knihy, ty které si chcete přečíst, diskutovat s dalšími čtenáři a spoustu dalšího! Já už tu svůj profil dávno mám a konečně mám ve všem přehled :o). Zároveň tu můžete sledovat hodnocení knih ostatními uživateli, můžete sami hodnotit, přidávat ke knihám komentáře.. Celkově je to prostě super věc. 



 K článku jsem přiložila fotky obdržených knih, víc vám toho k nim zatím psát nebudu - žádnou jsem ještě nestihla přečíst :o). Každopádně kdyby vás jakákoliv knížka zaujala, ráda k ní pošlu bližší info a kolik konkrétně třeba stála... Prostě cokoliv co vás bude zajímat. 

 A teď mi řekněte - jak moc (pokud vůbec) čtete? Jaké žánry vás zajímají? Co byste naopak nikdy nečetli? A kde nejčastěji knihy nakupujete? Jsem nenasytná co se týká informací o knihách, tak na mě hrňte vaše názory a zkušenosti :o)

6 komentářů:

  1. Miluji knihy...škoda, že jsem o akci nevěděla. Miluji knihy duchovní, filozofické, o autismu, ze života... Nečtu sci-fi a fantasy (a dlouho jsem nečetla detektivky). Čas na knihy kradu po chvilkách po nocích... Ta cena za tolik knih je fakt super. Minule jsem si nějakou knihu chtěla koupit a 389 Kč jsem za ni nedala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelie, nemusíš zoufat, na bux.cz jsou tyhle akce nejspíš stálé a na jejich stránkách v sekci "výprodej" jsou ultra levné knihy stále k mání :o). Je vidět, že každý má jiný vkus, já zas mám detektivky odjakživa ráda :o). Cenově je to vážně báječné, určitě se na webovky podívej :o)

      Vymazat
  2. Má milá ženo, víš, jak jsem na tom se čtením, ovšem řekla jsem si, že se podívám jen tak,co kdyby náhodou! a už mám objednáno - za 300 4 knížky, nádhera :) a ještě si to můžu vyzvednout ve Slaném! Děkuju za tip a přeji pohodový nedělní večer ;) :o*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, tak to mě těší :o). Jsem zvědavá co sis objednala, musíš se mi pochlubit až se uvidíme :o). Užij si zbytek neděle a přežij pondělní start ;o)

      Vymazat
  3. Ja jsem knihomol a knihy miluju. Sice uz nectu tolik, co drive, ale snazim se dat 6 knih rocne minimalne. Kazdopadne jsem se ted nechala ukecat a koupila jsem e-reader. Zdrahala jsem se moc, ale uz knihy nemam kam davat a v Holandsku dost lezou do penez (za angl. knihu kolem 20 euro, takze tvuj nakup se fakt neda srovnat) :) Na klasicke knizky rozhodne nezanevru, ale chci si kupovat jen ty, ktere bych treba precetla znovu. Preji krasne cteni a prosim si o nejake recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to jsou teda ceny... Tak to se vážně nedá srovnávat... Já nad čtečkou taky přemýšlím, poslední dobou čtu dost objemné knihy a tahat sebou všude třeba 800 stránkovou knihu taky není nic moc ;o). Možná se pokusím o článek až aspoň některou z těch knih přečtu, nejsem si recenzemi jistá, nikdy jsem ještě žádnou nepsala ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)