Little Live Lady

Little Live Lady

28.6.14

Radosti posledních dnů

Krásný den všem!

Jak se pořád máte?

 Ve mně pořád převládají pozitivní pocity z minulého víkendu a říkám si, že už to takhle bude napořád (haha :D).

 Dnes se ještě trochu k tomu víkendu vrátím a ukážu vám, které věci mi udělaly radost. A že jich teda je, to se musí nechat!

 V minulém článku jste se mohli pokochat fotkami z Apetit pikniku, který jsem se svými ženami (Týnou a Molly) navštívila. A aby toho jídla nebylo málo, podíváme se dnes spolu i na to, co jsem nesnědla hned na místě, ale odnesla si domů :o). 



 Růžová limonáda, kterou si zatím šetřím a chladí se mi v ledničce. Jsem na ní šíleně zvědavá a chci si ji pořádně vychutnat a zbytečně ji nepřetlouct jinými chutěmi, ale už brzy na ni dojde ;o). Sýr Verena od La Formaggeria, kteří jsou známí hlavně díky Gran Moravii. Celý tenhle kousek jsem snědla během soboty a neděle, jelikož je tak dobrý, že se mu prostě nedalo odolat. Dole v rohu pak nakládačky, co chutnají jako okurkový salát. Skvělá koupě! A ostatní...



 Limonádě to moc sekne s Very Grapefruit vínem. Můžete ho zakoupit přímo u výrobce tady nebo prý v Žabce a Tescu (vy to víte?). Ochutnaly jsme limetkové, s granátovým jablkem a právě tohle grapefruitové. No a bez něj bych domů nešla. Je příjmně sladké, voní i chutná po grepu ale oboje je přirozené, ne nijak chemicky ovoněné... Jednoduše úžasná svěží chuť na léto. K dokreslení atmosfétry jsem ještě k nákupu dostala slamáček. Není to geniální? :o)



 Dokonalé paštiky od pánů z Čongrády... Báječná záležitost! Tyhle paštiky jsou totiž dokonce i z masa a chutnají prostě mňam!  Původně jsem chtěla koupit jen jednu ale po ochutnávce jsem neodolala a do tašky přihodila obě. A k nim pak ještě škvarkovou pomazánku od Delikatesky. Část jí zmizela ještě v sobotu a zbytek v neděli, neviděli jste ji někde? 


 Kromě radostí z Apetit pikniku jsem ještě byla moc hodná a tak mi Týna, jedna z mých žen, přivezla pár dárečků z dovolené v Turecku... A to úplně luxusních! Nahoře neuvěřitelně voňavé přírodní mýdlo, které mi zatím voní ve skříni s oblečením. Vynikající černý čaj, který prostě miluju a už nikdy nechci pít jiný! Pak želvičková magnetka (ne že bych byla blázen, ale magnetky ze všech koutů světa prostě miluju ;o)). A nakonec kabelka - růžovka. Protože o mě už všichni na světě vědí, že jsem kabelkový maniak. Uuuuf, je to venku! Víte to i vy ;o).



 A jelikož na dovolené byla i maminka - konkrétně na Peloponésu - přivezla svojí hodné holčičce taky nějaké dárečky ;o). Zleva: nejvíc nejlepší šampon a kondicioner s úžasnou vůní. Vychvalovala jsem ho už tady a pokud na něj někde narazíte okamžitě kupujte! Vynikající čokotyčky - ty pokud uvidíte, kupte si jich nejmíň kilo ;o). Sladká paprika a na ní nečekaně magnetka! Oregano přímo z trhu od fešáckého děduly a sklenička medu, bez kterého už bych snad mamku ani nepustila domů ;o). Pod medem čokošky - protože bez čokolády to prostě nejde. A jako poslední výborný olivový olej, bez kterého není možné Řecko opustit! 

 Jsem ráda, že kolem sebe mám tolik skvělých lidí, kteří na mě myslí i když vlastně vůbec nemusí.. To je jedna z nejlepších věcí na světě...

 Konec už s hromaděním věcí, vím že jen o tom život není, ale koho milé dárky (i když si je třeba koupíme sami) nepotěší, že ;o).

Co vy, z čeho máte v poslední době největší radost? A co nového zkoušíte?

Dejte vědět, tipů není nikdy dost ;o)

8 komentářů:

  1. Ty paštiky vypadají lákavě! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co ti budu povídat... Nejen vypadají, jsou výborné ;o)

      Vymazat
  2. ta ruzova limonada vyzera super!


    Pozyvam na letnu Sally Hansen a Oriflame giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na ní moc zvědavá a dneska ji plánuju otevřít... Konečně :D

      Díky za pozvání <3

      Vymazat
  3. No to je krasnych a urcite i moc dobrych veci! Krasne nafocene!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, určitě doporučuju vyzkoušet víno a paštiky ;o).

      PS: bydlíš nádherně, nemohla jsem se u Vivi vynadívat ;o).

      Vymazat
  4. Hezky nafocené věci! Řecko je můj druhý domov, takže když vidím fotky, co ti mamka přivezla už se nemohu dočkat až tam zase budu :) Krása a věci z apetit pikniku take perfekt :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji :o). Já Řecko taky můžu, letos se tam ale bohužel nedostanu a tak mi dárečky udělaly ohromnou radost :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)