Little Live Lady

Little Live Lady

31.8.14

Tip na víkend - 21. Ferdinand PORSCHE festival

Krásný den všem!

 Tentokrát tu pro vás mám tip na jednu báječnou víkendovou akci, které se zúčastním a na kterou se těším celý rok (už od minulého ročníku ;o)). 

zdroj

 Jak už název článku napovídá, jedná se o 21. Ferdinand PORSCHE festival. Tento festival je pořádán každý rok a letošní termín této akce je 5. - 7.9.2014 ve Vratislavicích nad Nisou. Vyjímečně se tak nejedná o tip na pražskou akci a tak pokud jste z liberecka nebo vlastně odkudkoliv z ČR neváhejte a koukejte dorazit!

 
 A co vás tady vlastně čeká? Oficiální program akce najdete na www.porsche-club.cz, jedná se o webové stránky Porsche Classic Clubu ČR, nejstaršího Porsche klubu v ČR, který sídlí přímo v rodném domě Ferdinanda Porsche, zakladatele této slavné značky. 


  můžu říct jen to, že se podle mě jedná o největší tuzemský sraz majitelů a fandů dvoudveřových automobilů Porsche, přičemž nezáleží na tom zda máte nebo obdivujete vozy starší, novější, bílé, modré... To je prostě fuk, každopádně tady jich uvidíte spoustu pohromadě!



 Celá akce trvá od pátku do neděle a program každého jednotlivého dne je pečlivě naplánován. Vše najdete na www.porsche-club.cz.

Fotky provázející článek jsou z mého archivu z předešlých ročníků.

Přijdě se pobavit a pokochat krásnými vozy s dlouhou a českou historií ;o)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za milý komentář :o)