Little Live Lady

Little Live Lady

19.8.14

Vůně dálek

 Tak už je to tady... A to jsem si říkala, že letos to bude v pohodě a nijak trpět nebudu... Ale... Jak už to tak bývá, člověk chce to co nemá...

 Nebojte, nebudu tu dnes rozebírat nějaké smutné věci ani žádné neštěstí. I když jak se to vezme... ;o). Já tady totiž teď nesmutním po někom milovaném, ani nemám žádný zdravotní problém, ale stýská se mi po slunci, slaném vánku a.... Ano, máte pravdu, po moři ;o).

   Letošní dovolená byla úžasná a se vším všudy:
  • trocha stresu - bez toho už to snad taky ani nejde 
  • spousta jídla - taky po dovolené vždycky přiberete? 
  • spousta pití - nejsem svatá, takže i na kocovinu došlo ;o)
  • trocha pohybu - ano, jinak by těch kil nahoře bylo ještě víc
  • spousta odpočinku, smíchu a pohody
 Když se tak na to dívám, sečteno a podtrženo to vypadá celkem nudně... Ale mě to baví a jsem naprosto spokojená. Jen jsem si myslela, že mi letos nebude chybět slaná vůně moře, jemný vánek, spousta zmrzliny a sůl mezi prsty u nohou... Fajn, přiznávám že zmrzliny bylo i tak dost... Jen to ostatní mi letos uniklo.


 Nějak jsem si zvykla vyvalit se každý rok na pláž, popíjet, opalovat se, potit se, cachtat se ve slané vodě a užívat si to že mi (skoro) nikdo nerozumí. Já vím, není to všechno a jde čistě o takové to materiálno, ale mě to prostě chybí. A tak jsem se rozhodla, že to moje dnešní stýskání doplním fotkami z poslední návštěvy mé oblíbené slané záležitosti a budu dělat, že jsem se právě vrátila :o). 


 Taky vám pohled na nekonečnou vodní plochu poskytuje takové příjemné uvolnění a najednou se vám zdají všechny starosti malé a malicharné? U mě to takhle celkem funguje a tak pro dnešek už dost řečí a jen se koukejte... A představte si, jak vás slunce hřeje do obličeje a vlasy vám kolem něj jen vlají...


Máte tak jako já rádi vůni dálek, moře a cizích krajin? A kde se vám nejvíc líbí? Pište, ať vím kam třeba příští rok zajet ;o) 

foto moje / Korfu 2013

17 komentářů:

  1. já zatím byla akorát 3x za sebou v Egyptě, naši letos letěli i po čtvrté. Tam je to vskutku krásné, ve školním roce se podívám k moři do Itálie a mimo do Francie a možná Portugalska :) Je to bezkonkurenční jen tak na týden, na dva odjet a užívat si to :) franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to máš celkem nabitý cestovatelský program ;o). Portugalsko zní zajímavě, tam bych se taky jednou chtěla podívat :o)

      Vymazat
  2. Ách, krásné Denčo :) Vloni jsme byli v Brele v Chorvatsku, bylo to to nejkrásnější místo kde jsem v Ch. byla, opravdu můžu jen doporučit :) U mě na blogu najdeš i fotoreportáž ;) Jinak moc se mi líbilo před lety taky ve Španělsku v Tossa de Mar-historické krásné menší město se dvěma plážemi a hradem ♥
    Btw jak píšeš o té vodní hladině a odpoutání se od běžných starostí, tak v tom s tebou plně souhlasím.. Na mě ale podobně působí i když jsem někde, kde mám dobrý rozhled, někde na kopečku nebo na horách-a to lze naštěstí i u nás :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, kousek od Brely jsme taky jednou byli :o). Chorvatsko mám celkově moc ráda, navštívila jsem ho už strašně mockrát a stále zůstává mojí oblíbenou destinací..
      Když tak nad tím teď přemýšlím, všude kde to jde lezu na rozhledny a věže, takže na mě ten dobrý rozhled asi taky působí ;o)

      Vymazat
  3. Denisko, taky mi ta vůně moře, písek mezi prsty a nekonečná slaná vodní plocha chybí.. Ale tobě se dnes dokonale povedlo navodit tu příjemnou dovolenkovou atmosféru a za to ti moc děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi to jsem moc ráda :o). Tak snad se někam co nejdřív podíváme ;o)

      Vymazat
  4. Miluju cestování nadevše! Cítím se ted stejně jako já, i když jsem se zrovna nedávno vrátila od moře! Tatínka mám z Balkánu a hrozně bych tam, ale k moři celkově chtěla jezdit častěji!! Doporučuju Budva-Černá Hora!! :))

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stejně jako ty jsem chtěla napsat, ne jako já :D

      Vymazat
    2. Já věděla, že v tom nejsem sama :D. Tak někam vyrazíme ;o).
      Musí být fajn když jedeš na dovolenou a zároveň víš, že už tam na Tebe někdo blízký čeká...
      A díky moc za doporučení, Černou Horu už jsem několikrát zvažovala, tak je asi nejvyšší čas se tam už vážně podívat :o)

      Vymazat
  5. Milá Deni, vidím, že ses právě vrátila z úžasné dovolené, se vším všudy. Určitě jsi i opálená a přivezla sis plno suvenýrů (minimálně barevné náramky a mušle). Paráda! ;-) PS: pšššt, nikomu nepovím, že to je jen hra, a že jsi právě letos mořskou dovolenou vynechala. Kdepak, já s tebou budu ráda hrát tuhle hru až do konce a víš co? Taky dneska vyrazím k moři (mám v počítači jednu pěknou fotosložku z roku 2013) ;-).
    Papa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinko, tak to si letošní dovolenou moooc užij :o). Dej si nějaký výborný koktejl, nohy nahoru a nech se dozlatova opálit sluníčkem :o).
      PS: pár mušlí mám pro Tebe schovaných na dně plážové tašky ;o)
      PPS: a nejsou tyhle hry právě to nejlepší?

      Vymazat
  6. No a kdepak jsi to byla Deni? Nejak to v textu nevidim!? Ja mela dovolenou za sebou hned v cervnu, byla jsem opet v Karibiku na ostrove Curacao, jelikoz z nej pochazi muj pritel. Pristi rok to bude asi zase Curacao a doufam, ze se podari nejaky vylet z ostrova - Miami, St Martin anebo Jamajka, vse je to docela blizko :) A moc ti dekuju za komentar u me <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář :o). Fotky jsou z loňské dovolené na ostrově Korfu, letošní dovolená proběhla tady v Čechách a tak se mi trochu zastesklo po moři a slaném vánku... Zato Ty jsi musela mít snovou dovču, přijde mi fajn, když při návštěvě cizí země máš k ruce někoho, kdo to tam opravdu zná... A když je to ke všemu přítel... To musela být vážně paráda :o)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Péťo já taky a čím horší je tady počasí, tím víc bych chtěla :o)

      Vymazat
  8. Nádherné fotky :) Nejvíce, kde se mi líbilo byl řecký ostrov Rhodos a bydleli jsme zrovna v hlavním městě - to byla zatím nejúžasnější dovolená. A pak jsem taky byla uchvácená krásou Švédska a Norska, kde jsme zase cestovali 14 dní
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :o). Řecko je krásné, tyhle fotky jsou z Korfu... Švédsko a Norsko... Ani v jedné z těchto zemí jsem ještě nebyla, ale určitě plánuju se tam podívat, musí to být nádhera!

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)