Little Live Lady

Little Live Lady

9.11.14

Můj první... MISSHA BOX

Tak už dorazil... 

 První kosmetický box v mém životě se už pomalu zabydlel u mě doma.. A já jsem se rozhodla vám tu o něm něco říct. Co mě zaujalo, co ne a jak vlastně celé tohle "poprvé" probíhalo.

Takže 3...2...1... Jdeme na to!


 Úvodem musím rovnou říct, že jsem zatím žádný z produktů, které mi v boxu dorazily nevyzkoušela. Nějak se ještě nenaskytla příležitost a některé produkty ani používat nebudu, ale o tom se dočtete dál.

 Krabičku jsem objednávala spolu s kolegyněmi z práce, které byly z minulého balíčku nadšené a tak jsem si říkala, že doto půjdu taky. Balíčky dorazily trochu pomlácené, ale určitě to není chyba Misshy, spíš to přičítám přepravci. Škoda, že někteří přepravci se ještě stále nenaučili se zásilkami zacházet... 



 Po rozbalení z plastového obalu se objevila bílá krabička s logem. Myslela jsem, že uvnitř bude ještě nějaká hezčí, ale v tom jsem se mýlila - po otevření už na mě mrkal průvodní dopis a pěnová zelená "hovínka", která naštěstí zabránila poškození produktů. 
 
 A teď už k samotným věcem, které byly obsahem boxu!
 
 Jako první na mě vykoukly tři vzorečky Super Aqua Ultra Waterfull Serum (obsah plného balení 40ml, cena na eshopu 823Kč). Sérum slibuje udržet potřebnou hydrataci pleti, zabraňuje ztrátě hydratace a pomáhá pleti přizpůsobit se nepříznivým podmínkám. Posiluje také elasticitu a odolnost pleti. Obsahuje spoustu extraktů z různých rostlin, jejichž jména ani neznám a sama jsem zvědavá jak bude sérum působit. Nejspíš si ho schovám na zimu, kdy moje pleť potřebuje ještě více hydratace. Zároveň bylo v balíčku i malé balení tonizační vody ze stejné řady, tak akorát na maximálně tři použití. 




 Dál mě oslovil ten největší produkt z balíčku -  plné balení MISSHA Creamy Latte Cleansing Foam (cena na eshopu 168Kč). Jedná se o čistící pěnu odstraňující odumřelé kožní buňky, zbavující pleť přebytečného mazu a zanechávající ji naprosto svěží. Jelikož moje pleť je mastná, tahle čistící pěna je mi už teď sympatická a jakmile vypotřebuji aktuálně používanou, vrhnu se na tuhle :o).


 Kdybych si tak nekoupila asi před týdnem nový odlakovač... Ale tak další se neztratí. Z boxu na mě vykoukl The Style Nail Remover (plné balení, cena na eshopu 51Kč). Slibuje, že nehet nepoškodí a díky vitaminu B5 ho dokonce i podpoří v růstu a dodá mu výživu. Tak uvidíme!



 Potěšila MISSHA Ginger&Vinergar Baby Foot Peeling Mask (plné balení, cena na eshopu 173Kč). Takhle peelingová maska na nohy je skrytá v ponožkách, které jsou součástí balení a slibuje zdárný boj se ztvrdlou kůží na chodidlech. Ponožky se mají nechat na nohách cca 60-90 minut, podle průvodního dopisu ale není na škodu nechat si je třeba celou noc. A kdo by se ráno nechtěl probudit s patami hladkými jako miminko?

   Další takovou nanášecí drobností je Prime 24K Gold Snail Lip Gel Patch (jeden kus, cena na eshopu 81Kč). Tahle gelová náplast má v sobě šnečí extrakt a 24K zlato. Rty pomáhá vyživit a hydratovat. Jsem zvědavá, jak mi výtažek ze šneka pomůže... Nicméně nechávám taky na zimu, to mají moje rty největší tendenci k vysušování a praskání.


 A teď k dekorativce. V boxu byl vzorek BB Creamu č. 21 s SPF 42 (takový faktor jsem snad ještě na ničem neviděla :D). Nic bližšího se o něm nikde nepíše, ale usuzuji, že jde o klasický BB, uvidím, jestli mi bude sedět odstín, BB creamy moc nepoužívám, ale zkusit se má všechno, že ;o).

   Korektor. Takový malý drobek co dokáže všehno zachránit. A nebo taky ne. Tenhle MISSHA The Style Perfect Concealer (plné balení, cena na eshopu 112Kč) u mě teda nic zachraňovat nebude. Už podle průhledu v balení je dost tmavý a tak nevím, jestli ho vůbec budu zkoušet. I balení samotné je trochu nepraktické, osobně dávám přednost korektorům vysouvacím, nebo v tužce, jsem líná mít na všechno štětečky, které se musí čistit... 

   Nakonec tu mám mini paletku rtěnek Signature Glam Art Rouge Mini 5 Color Lip Palette (vzorky, cena plného balení na eshopu 407Kč). Odstíny nejsou úplně špatné, jen nevím, jestli je to můj šálek kávy. Rozhodně mě zaujalo víc krásné zlaté balení ;o). A tak jsem ani nezkoušela pigmentaci (kterou mám dle průvodního dopisu očekávat skvělou), protože nevím, jestli paletku nepošlu dál... Třeba vám do nějaké soutěže? Uvidíme...


   Celkově jsem z balíčku na rozpacích, něco určitě využiju a něco spíš ne... Každopádně příští balíček nejspíš vynechám. 

Jak jste na tom s balíčky krásy vy? A který byste doporučili? Tenhle můžete objednat na stránkách MISSHA za tuším 350Kč cca dvakrát ročně :o).

2 komentáře:

  1. podla mna je uplne uzasny! ja by som ho hned brala :)

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mu taky začínám přicházet na chuť a vypadá to, že nakonec většinu věcí využiju :o).
      Děkuji za pozvání :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)