Little Live Lady

Little Live Lady

11.1.15

Konec týdne...

... je tady!

Jaký byl ten váš?

  Můj tak trochu zběsilý ;o).  Po prosincové nemoci a jen dvou a půl pracovních dnech v týdnu předešlém jsem do všeho vlítla naplno, jak se na nový rok sluší a patří ;o). A tak jsem v práci zvládla spoooustu věcí a konečně jsem byla zase po měsíci cvičit. A taky jsem byla po měsíci v autoškole. Myslím, že tenhle neplánovaný oddych od všeho a všech mi ve výsledku prospěl. Konečně se totiž zase cítím plná sil a energie a (zatím) se mi daří všechno zvládat v pohodě.

 I tak jsem ale o tomhle víkendu potřebovala trochu relaxovat. Nejsem Superwoman a tak prostě někdy musím vypnout a dělat jen něco nenáročného ;o). Po sobotním uklízení vánoční výzdoby a stromečku (letos brzo, loni jsme ho měli do února :D) hodila dnes od rána nohy nahoru. Začala jsem den na mě "královskou" snídaní a dopřála jsem si snídat asi hodinu v klidu a pohodě u filmu Čokoláda. Není to báječný start? 

   
 Přes den jsem si pak udělala pořádek v knihách (Ježíšek totiž přinesl nějaké nové a já zjistila, že se mi už nikam nevejdou = potřebuju novou obří knihovnu!) a založila jsem si svoje "vystřihovánky" jak tomu Kuba říká.


 Odjakživa si totiž ze všech novin a časopisů vystřihuju co mě zajímá, schovávám různé vstupenky a lístky, nechávám si hezké obrázky a celkově prostě sbírám všelijaké papírové nezbytnosti. Pořídila jsem si na ně roztomiloučký sešit a jízda může začít! Stříhám, lepím, popisuju... Prostě si všechny tyhle nezbytnosti nechávám a pak jimi občas listuju... A kolikrát najdu něco, na co už jsem dáááávno zapomněla :D. 

Odpolední relax s aktuální četbou a malinovým shakem :o)
 To byla v kostce moje neděle. A teď mi řekněte, jaká byla ta vaše? A taky si schováváte různé výstřižky? 

Pac a pusu D.

8 komentářů:

  1. No jo, náš starej papírák ;-) Taky jsem si jeden čas výstřižky a různé vstupenky schovávala, jenže jsem nedošla nikdy k tomu lepení, někde se mi to válí (já jsem zase pro změnu starej bordelář :-) ) a už jsem se sbíráním skončila. Jéé, Čokoláda ♥ jsi mě úplně navnadila, asi se na ní taky po dlouhé době kouknu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jiná nebudu :o). Tak mi ty svoje (až je najdeš :D) někdy přivez a já Ti je klidně vylepím :o). Já nemohla ododlat, projížděla jsem filmy v počítači a na Čokoládu jsem narazila náhodou... A byla skvělá, jako vždy :o)

      Vymazat
  2. Raňajky vyzerajú delikátne!! Až ľutujem, že som ja dnes ráno stihol len musli... :-/

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně, od začátku pracovního týdne už jsem na müsli taky ;o).
      Tak si dopřejeme zase o víkendu, platí? :o)

      Vymazat
  3. Supr neděle ... vystřihovánky jsou nej:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, já si taky myslím ;o). Prostě všechny důležitosti na jednom místě :o)

      Vymazat
  4. Prosím si takovou pořádnou snídani! A ty tvoj vystřihovánky jsou krásné. Doufám, že nám zase někdy ukážeš nějakou fotku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou za čas je pořádná snídaně prostě potřeba :o).
      Sešit už mám z půlky zaplněný, takže fotek by mohlo být habaděj, tak třeba zase někdy příště :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)