Little Live Lady

Little Live Lady

29.11.15

Adventní...


…čas je tu!

A já vám rovnou povím - ani mi to moc nepřijde.. Nebýt všudypřítomných světýlek, čokoládiček v obchodech a kosmetických dárkových balíčků tamtéž, asi by mi letos adventní čas unikl…

I když… Jak už mě možná trochu znáte, tak Vánoce jsou mým oblíbeným svátkem :o). A jak už to tak u mě bývá, i nějaký ten Ježíšek se u nás doma zabydlel ;o). Tenhle víkend jsem dokonce i pár dárků zabalila… No a vzhledem k tomu, že dnes je první adventní neděle, přišla na řadu i výroba adventního věnce.

Jak tak koukám, tak naposledy tu byly věnečky dušičkové (a přečteno, jak ten čas letí..). Dnes tu bude jen jeden věnec, o něco větší a s trochu pozitivnější náladou. Přece jen čas do příchodu Ježíška se dobře odpočítává snad všem! :o).

Věnec jsem letos volila jako každý rok spíš klasický, žádné moderní vychytávky se nekonají… Až na to, že slámový korpus a pár dekorací jsem koupila.. Pak už jen nějaké šišky z lesa, skořápky od vlašáků "vytuněné" zlatým sprejem… Trocha lepidla, vázací drát, (loňské) svíčky a tradááá, je hotovo!

 Jak to u nás teď vypadá? Mrkněte!


Prozářená hvězda pro zářivé zítřky na rozloučení!

Pac a pusu D*

6 komentářů:

Moc děkuji za milý komentář :o)