Little Live Lady

Little Live Lady

6.12.15

Malé milé vánoční DIY

Krásné pondělí všem!

Dnes vám chci ukázat jedno malé, včera vytvořené vánoční překvapení. I když vlastně ani nejde úplně o tvoření, jako spíš jen sekupení dohromady... Zní to zvláštně? Nebojte, až to uvidíte, pochopíte :o). 

Chystám se na odpolední kávu s mými ženami a po vzájemné domluvě jsme se rozhodly, že dnešní káva už bude Ježíšková :o). Miluju tyhle naše sedánky ať už jsou s dárky nebo bez. Letos se všechny tři známe úžasných 10 let a já musím říct, že to uteklo jako voda... Jsem nesmírně šťastná a pyšná na to, jakou jsme si vzájemně oporou i na to, jak skvěle si rozumíme. Jak se většinou říká (klišé ;o)) "jsme spřízněné duše" :o). Není nad to pár takových mít, i vám všem to vřele doporučuju a doufám, že někoho takového máte!

Teď už ale dost řečí, šup sem s tím, co jsem si pro mé ženy vymyslela jako součást vánoční nadílky!

Inspiraci jsem čerpala na Pinterestu a musím říct, že co se týká vánočních dárků, je jí tam opravdu spousta... Až by člověk nejradši tvořil od rána do večera :o). 

Na poslední fotce ještě vidíte druhou hořící svíčku na našem adventním věnci (jak jsem ho tvořila najdete tady). A vedle něj úžasný adventní kalendář podle Evči z Gather Moments (odkaz přímo na něj je tady).

Tak tady to máte... :o)

VÁNOČNÍ KAKAOVÉ POKUŠENÍ

POTŘEBUJEME:
  • nádobku (skleněnou, plastovou)
  • kakao
  • cukrářské zdobení
  • Oreo
  • Marshmallow
  • cokoliv dalšího co obdarovaný má rád
  • dárkovou stuhu
  • lízátko ve tvaru hůlky

A postup? Asi není třeba ;o). Ingredience vrstvíme na sebe do naplnění zvolené nádobky, zavíčkujeme a pomocí stuhy připevníme lízátko a zároveň dozdobíme. Jako nádobku jsem použila větší kořenku, je ale možné dát ingredience třeba do více "zkumavek", větší skleničky, sklenky na víno... Prostě do čehokoliv. Obdarovaný už pak jen všechno vysype do hrníčku a zeleje horkým mlékem... Mňam! 

Co vy, taky něco podobného tvoříte? Nebo něco ještě lepšího? Dejte vědět!
 
 
 

6 komentářů:

  1. Už se moc těšim, až si tu dobrůtku dám! Byl to skvělej večer a těšim se na vánoční návštěvu, doufám, že nám to vyjde ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si to taky moc užila, jsem ráda že vás mám :o). A těším se na další! <3

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. A je i rachle vyrobený, což se v předvánočním shonu hodí ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)