Little Live Lady

Little Live Lady

21.2.16

I have a dream...


Pro upřesnění - nepíšu názvy článků v angličtině (fajn, kromě DIY, ale to je spíš univerzálština) a nesnáším skupinu ABBA (a název článku se opakuje v jedné jejich písničce). Jo a tenhle článek nemá nic společného s Martinem Lutherem Kingem. To jen tak, abyste věděli…

Dnešní článek ale nebude ani o jednom. Oboje se objevilo jen v úvodním slovu (dá se tomu tak říkat?) a víc to vlastně s dalším textem společného nemá.

Jde o to, že mám sen.

Teda nemám jen jeden, ale zrovna k tomu jednomu se tu dneska chci upnout. Takže:

Mám sen.

Mám sen o tom, mít svůj vlastní pracovní stůl.

Zdá se vám to divné? Nenormální?

Co já bych za něj dala. Není to tak dlouho, co jsem po několika letech svůj vysněný pracovní stůl měla. Byl dost široký, dalo se na něm zároveň psát a sledovat něco na PC (jo, to jsem ještě měla pevný počítač). Byl dost dlouhý, takže na jedné straně bylo zmíněné PCčko a na straně druhé šicí stroj… Mezi tím nějaké pořadače, šanony, psací potřeby… Prostě vše v jednom. Až poslední dobou si uvědomuju jak moc mi chybí.

Jak jsem bez něj doslova marná.

Jak mě bolí záda, protože sice vypadá skvěle když s notebookem sedíte v křesle (kdo to vidí, co?), ale pohodlné to je jen občas. Jak musím šicí stroj tahat ze skříně a opět se u něj hrbit, protože sedím v tom samém křesle jako s notebookem (abych do něj ještě zarostla, to by chybělo!). Jak nemám jen svůj vlastní pracovní prostor v pohodlí domova!

V dnešní době plné různých možností je pro mě prostě nemožné mít vlastní pracovní stůl.

Proč?

Mám malý stan… Mě na nohy táhle… (už druhej song dneska, všímáte si, jo?).

Prostě se mi do našeho pronajatého maxibytu nikam nevejde. Tak si o něm nechávám zdát a nemůžu ho dostat z hlavy.

Prostě láska na celý život!

foto pinterest

6 komentářů:

  1. Ženo má milá, možná ti bude malou útěchou, že já šiju na psacím stole, který mám od 1.třídy..:D Jednou budeš mít pořádnej a krásnej pracovní stůl, uvidíš! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mě vždycky dokážeš potěšit ;). Snad to vyjde už brzy... :)

      Vymazat
  2. Chápu tvoje utrpení! ;D Do našeho "giga" bytu se už taky nikam takový stůl nevejde.. jak moc mi to chybí! Už jenom kvůli tomu, že jsem vždycky měla kam uklidit všechny možný serepetičky (protože v šuplíkách bylo místa vždycky dost ;D).. Ale hlavně, takhle musí být s noťasem na gauči nebo na posteli a kolikrát z toho fakt bolí záda. Občas to ale dělám tak, že si sednu na zem a z postele mám stolek ;D .. Ale to taky neni zrovna efektivní řešení.
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Ty šuplíky! Já snad nemám ani jeden, to je to co mi chybí nejvíc :D. Bolavý záda znám, já zas někdy sedím na zemi před křeslem a notebook mám na konferenčním stolku.. Na jednu stranu jsem ráda, že v tom nejsem sama, na stranu druhou ale doufám, že obě budeme mít svůj vysněný stůl co nejdřív ;o).

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)