Little Live Lady

Little Live Lady

5.3.14

Inspirace... Pin-It!

Krásný středeční večer všem!

Dnes tu pro vás mám trochu inspirace z Pinterestu !

 Poslední dobou tam trávím čím dál víc času a stále se nemůžu vynadívat. Ať už na skvělé DIY nápady, fotky měst, šatů, dekorací až po recepty. 

 Nejvíc momentálně sleduji nástěnky s DIY do kanceláře. Začíná mě čím dál víc žrát, že doma nemám svůj vlastní "pracovní" koutek. Pracovní v uvozovkách, protože doma vyloženě nepracuji, spíš něco tvořím. Ať už je to blog, nějaké šití, lepení a stříhání, vždy se stává mým pracovním koutkem hlavně konferenční stolek v obýváku. A ten se vždycky po "akci" musí uklidit, aby se v místnosti dalo vůbec pohybovat ;o). 

 Byt bohužel nemáme dost velký a navíc ani není náš - nájem je nájem, kdo to zná ruku nahoru - a tak ani nějaké velké změny nepřichází v úvahu. Na jednu stranu jsme si ho totiž naštěstí pronajali i s většinou nábytku, na stranu druhou bych si ale po dvou a něco letech dovedla představit pár změn.

 Nepřestávám ale doufat a nechávám se inspirovat právě Pinterestem k tomu, že až si snad konečně jednou pořídíme vlastní bydlení, stane se můj "pracovní" koutek jeho nedílnou součástí.

  A teď jedna otázka na vás: máte svůj koutek? Místo kde píšete, tvoříte, šijete? A nebo sníte jen jako já?

Dobře, otázek bylo víc, už vás teď nechám jen koukat a odpočívat :o).

  Přeji hezký zbytek týdne, tenhle víkend se bohužel neuvidíme - vyrážím po dlouhé době "na vidlákov" a budu si užívat báječné čtyři dny bez technologií ;o)

Mějte se nejlíp!

zdroj fotek

8 komentářů:

  1. Moc pěkná inspirace :)) Nejvíce se mi líbí první dvě fotky a taky třetí od konce ♥ - to je moc hezký nápad
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, jsem ta tom podobně, tyhle tři jsou nej :o). A pak ještě ta poslední :o). Snad někdy budu moct něco podobného realizovat :o)

      Vymazat
  2. Ten poslední koutek je bezkonkurenčí :) ještě dokoupit lampičku, stůl, obrázky a tapety a mám to! :D a kdyby to nevyšlo, tak čtvrtý od konce se mi též líbí :) Moc pěkný ženo :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, chybí mi toho úpkně stejně tolik jako Tobě :o). Plus ještě místo, kam bych takový koutek nacpala :-D. Děkuji :o*

      Vymazat
  3. Dekuji za krasny komentar! Inspirace neni nikdy dost, ja ji vidim vsude kolem! A ted, kdyz prichazi jaro, je to jeste lepsi :) Krasny den preji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co děkovat, je to tak ;o). Já taky moc děkuji a doufám, že se nás ta inspirace bude držet nejen celé jaro, ale i celý rok :o). Měj se krásně :o)

      Vymazat
  4. Na pinterestu taky ujíždím a to opravdu ve velkém :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, vůbec se nedivím, měla jsem problém vybrat jen pár fotek ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)