Little Live Lady

Little Live Lady

16.3.14

Vesna :o)

 Krásné nedělní odpoledne všem!

 Divíte se názvu článku? Tak nebojte, hned vám to vysvětlím ;o). Vesna je totiž synonymem pro jaro. Takže vlastně jaro, jen slovy básníka :o). 

 Víte, úplně původně to tu dnes mělo být o tom jak jsem doma zorganizovala jarní úklid, umyla všechna okna, vyfotila vám zasluněný výhled a teď už jen odpočívám. Ve váze jsou kytičky, já popíjím kafíčko a je prostě krásně... ALE! 

 Všechno je úplně jinak! Sluníčko nesvítí, venku fučí vítr, okna jsem neumyla a na jarní úklid taky úplně nedošlo. Jsem totiž protentokrát líná a nějaké pobíhání po bytě s hadrem mě neláká ;o). Nechala jsem tedy aspoň jarní název článku, ale obsah bude o něčem jiném...

 Podíváme se tu na několik málo mých nakupovacích úlovků, které jsem ulovila v průběhu minulého týdne a během dneška. Abych dělala něco pro své zdraví, byla jsem dnes na procházce.. A čirou náhodou má cesta vedla kolem jednoho obchodního centra... A protože tak foukal ten vítr, chtěla jsem se na chvilku schovat... A teď už se podívejte jak to dopadlo :o).

Balerínky z Bellina, Knížka o životě Sophie a mentolové bonbónky :o)
 
 Sophii Loren jsem zahalila do nového, cípatého sveříku z C&A. Už dlouho jserm si v tomhle obchodě nic nekoupila, ale tenhle svetřík jsem tam nechat nemohla. Barva je malinko narůžovělá, bohužel na fotce to není vidět :o(. Nicméně Sopie vypadá spokojeně, myslím, že vždycky až budu mít tenhle lehoučký jarní svetřík na sobě, budu se uculovat úplně stejně!

Mentolové bonbónky podruhé a retro plechovka z Levných knih :o)

 Nakupování tentokrát nebylo jen o mě. Můj nejvíc nejlepší K. má ve čtvrtek narozeniny a já mu chci udělat radost. Předem dnes dostal čistě bílé tričko do práce (už jsem vám říkala, že je nejvíc nejlepší kuchař na světě ? ;o)). K narozeninám mu zatím schovávám tmavě modré tričko Adidas (má totiž rád sportovní styl). A taky formy na muffiny se zapichovátky v podobě ptáčků. Aby neřekl, dostane totiž k tričku i něco sladkého ;o). Čekám ještě na doručení pár drobností a oslavy můžou začít!


 Pro sebe jsem ještě pořídila notýsek v Nanu Nana - mám pro různé zapisníčky a sešity ohromnou slabost, někdy se na ni podíváme blíž ;o). Pak dvě výborné mini marmeládky, které si moc ráda přidávám do jogurtu. A hlavně box na salát z Butlers, který jsem už dlouho sháněla. Je totiž tak akorát velký, ve víčku má přidělanou vidličku a to bílé kolečko je speciální nádobka ne dresing. Takže je konec rozplizlé zelenině v oleji nebo dresingu, odteď všechno hezky zvlášť :o).


 Teď už mám na nohou puntíkaté papučky a nechávám tlapky po tom nakupovacím běhu odpočívat. V katalogu Mango už mám vyhlídlou kabelku, Marionnaud mě láká na parfémy a s Lidé a země se procházím po New Yorku. Co víc si v neděli odpoledne přát :o)

Užijte si krásný zbytek víkendu a ať se vám podaří nastartovat v novém týdnu co nejlíp :o)

10 komentářů:

  1. Ten zapisnik je NÁDHERNÝa ta mísa na salát je skvělá vychytávka!Krásné radosti sis nadělila;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elvinku, jestli máš NanuNana blízko tak tam zaběhni, mají různé notýsky za super ceny ;o). Radosti není nikdy dost ;o)

      Vymazat
  2. Ten box na salát je vážně super! Takový bych si chtěla také pořídit!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zaskoč do Butlers, případně zkus butlers.cz, možná ji mají i tam ;o)

      Vymazat
  3. Mentolové bonbonky mají úžasné balení :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Deni, je ti určitě stoprocentně jasné, že se tu teď rozplývám blahem. ;-) Úžasné úlovky, přímo nejlepšejší. Jéje a tyhle džemíky jsem si dřív vozila z Paříže, je príma, že už jsou dneska k dostání i u nás (zrovna včera jsem si jich udělala pořádnou zásobu - malina, třešeň, meruňka a jahoda...to budou palacinky!) ;-).
    Měj se krásně, pa paá. Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinko, já se z Tvého komentáře taky rozplývám ;o).
      Marmeládky jsou výborné, taky vždycky kupuju co nejvíc duhů... I když věřím tomu, že ty z Paříže chutnají ještě líp, přece jen v nich kousek z ní zůstane ;o).
      Děkuji za komentář, užij si krásný den ;o)

      Vymazat
  5. Moc pěkné úlovky Denčo :)) ♥ Líbí se mi úúúplně všechny! :D Krásný pátek přeju :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)