Little Live Lady

Little Live Lady

14.9.14

Nedělní PIN-IT!

Krásnou neděli všem!

 Původně jsem si pro vás na dnešek chystala malý fotoreport z 21. Ferdinand PORSCHE Festivalu, který proběhl minuý víkend a na který jsem vás zvala tady. Nakonec se ale musím přiznat, že jsem dneska neskutečně líná a unavená a nějak na to nemám sílu :D. 

 A abych vás dostala do podobné nálady jakou mám já, nechám vás dnes relaxovat u pohodových fotek z mého oblíbeného Pinterestu! A fotoreport si dáme příště ;o).

 Když už jsme u té pohody, můžete se podívat na blog jedné z mých žen sem a pokochat se inspirací pro tu naší vysněnou kavárnu :o)

Užívejte si pohody a klidu!














4 komentáře:

  1. Počasí je dnes sice strašně ošklivý, ale já ho mám ráda přesně pro tyhle chvíle - člověk je v tomhle počasí rád doma, v teplíčku, s čajíkem a s knížkou, s oblíbenym seriálem a nebo u šicího stroje, hi :) a neláká ho to ven. Hezký a útulný fotečky :) třeba se časem naučim i to kafe pít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Já podzim miluju - člověk se může bezmezně flákat v pohodlí domova jak se mu zlíbí a nikdo mu nemůže nic vyčítat ;o). A ten stroj... Budu ho muset oprášit a začít něco tvořit, nějak mě to zase popadá :o)

      Vymazat
  2. Jsme na stejné vlně, taky mám takovou pohodičkovou, unavenou a lenivou náladu.. A přesně takový post se mi v tuto chvíli hodil. :) Moc krásné fotky, Denisko! :) :**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, jsem ráda že jsme na stejné vlně, občas není nad to si hezky zalenošit :o). A děkuju :o*

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)