Little Live Lady

Little Live Lady

21.12.14

Předvánoční výlet - Dresden

Krásnou poslední adventní neděli přeji :o)

 Zapalujete poslední svíčku? Já to nechám nejspíš až na odpoledne, ať máme doma větší atmošku ;o). A zatím vám tady ukážu pár fotek z předvánočních Drážďan. 




 Do krásného města k našim sousedům jsem vyrazila už po několikáté, nějak mi tohle město přirostlo k srdci a tak se tam sem tam podívám nejen před Vánoci. Tentokrát jsme měli výlet rodinno-přátelský a já do auta přibalila i mé ženy. 




 Co vám budu povídat, atmosféra jako hrom, skvělé klobásky, glühwein a další dobroty, krásné dekorace, kožešiny a kulichy, k tomu všemu skvělá společnost a zakončeno nákupy v Primarku (kam nejspíš na jaře vyrazíme zas ;o)). 




 Co víc si přát! Mrkejte na fotky, podařilo se mi je hodně protřídit, ale i tak jich je přes 30 (nejdřív asi 150, pak 70 a teď přes 30, to si myslím že je úspěch :D). Nechci vás tu zahlcovat až moc, myslím, že zrovna dneska máme všichni důležitější věci na práci - třeba kakao, deku a pohádku ;o). 




 Vyprdněte se na předánoční nestíhání, hoďte nohy nahoru a vypněte, všichni vás budou mít rádi  úplně stejně i když nebude utřený prach a nebude vyžehlené prádlo. Stejně celé svátky všichni prochodíme v teplákách a ty se žehlit nemusí ;o).

Pac a pusu D.

+

8 komentářů:

  1. Parádní fotky. Musel to být krásný zážitek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl :o). Určitě doporučuju, není to tak daleko ale ta atmosféra je úplně jiná než třeba v Praze...

      Vymazat
  2. To jsou krásný fotky! Jsi moc šikovná :-)
    Bylo to žůžo a i když bych to bývala nečekala, už teď se těšim do Primarku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :o*
      Já se taky těším a jsem ráda, že se Ti líbilo :o)

      Vymazat
  3. Čtu až dlouho ,,poté,, ale poslední odstavec je to co cítím jen jsem nikdy písmenka neposkládala do tak trefných vět. Díky. Vyprdnu se i během roku a už vím jak to bude dál...
    Krásné dny v roce 2015
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, myslím, že ten poslední odstavec platí pro jakékoliv období.
      A povím Ti, že v tom nebudeš sama, já se toho totiž hodlám držet taky celý rok ;o).
      Děkuji moc za milou návštěvu a přeju jen to nejlepší v novém roce... A vlastně pořád ;o)

      Vymazat
  4. Minulý rok jsem tam byla také na Vánoce s přítelem, tento rok jsme to nestihli, měli jsme nějak příliš napilno a najednou je už leden :D Je to tam super, nakupuje se tam dokonale :D A krásné fotky!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je úplně jedno kdy tam člověk jede, my jezdíme na Vánoce pravidelně a občas i během roku. A třeba v létě si člověk může užít parádní procházky po centru i někam dál.. No a ty nákupy.. Lepší nemluvit ;o). Děkuju za milý koment a těším se na články u Tebe na blogu ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)