Little Live Lady

Little Live Lady

21.5.16

Porsche sraz - fotoreport


Krásný den!

Jste taky tak rádi že už je konečně venku slunečno, vcelku příjemně a doufáte, že už to vydrží?

Já teda rozhodně jo!

Dneska to tu bude spíš jen na koukání, moc písmenek nečekejte ;o)
Konečně jsem totiž tak nějak dala dohromady pár (ehm, asi šedesát, líp to neumim ;o)) fotek z prvního jarního Porsche srazu pořádaného Porsche Classic Clubem a i když jste tam nebyli, vezmu vás teď s sebou :o) 

Sraz se konal v Praze, jako první místo setkání byla určena budova opuštěného obchodního centra Prague Outlet v Tuchoměřicích. Tady jsme se byli podívat v Engine Classic CarGallery, což je podle mě zajímavý projekt - je to soukromá galerie plná krásných, jedinečných a zajímavých vozů. Prohlídka byla úžasná, už jen to prostředí opuštěného obchodního centra... Působilo to celé na jednu stranu zvláštně, ale na stranu druhou vlastně docela přirozeně - jako by si člověk místo oblečení vybíral auto ;o) 

Po prozkoumání galerie i vozů všech účastníků srazu jsme se přesunuli na výborný oběd a odtud dál do Muzea sportovních automobilů v Lánech. Milošovi jsme ani moc nemávali, zajímavější pro nás byla prohlídka muzea. Ač to tak nevypadá, mají tu cca 60 vozů a přes sklo jsme ještě nakoukli do depozitu, kde to vypadalo taky moc zajímavě..


No a to by byl ve zkratce první jarní sraz, teď už jen kuk na fotky!

Pac a pusu D*

2 komentáře:

  1. Fuha, jedno z tých novších by potešilo:D Super článok aj fotky:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nebudu říkat že mě ne, taky bych si nějaké nechala líbit :o). Děkuju! :o*

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)