Little Live Lady

Little Live Lady

19.11.16

Víkendový...


… článek je tu!

Původně jsem dneska chtěla přidat článek o výletu do jednoho skvělého muzea… Ale! To bych nesměla celej den jak magor uklízet a začínat vytahovat vánoční dekorace…


To máte tak: když generální úklid, tak pořádně! No a když jsou ty Vánoce skoro za rohem… Přece to všechno nebudu za chvíli dělat znova! Bez mučení přiznávám, že jsem mírně vánoční náladu chytla už minulý víkend - louskala jsem ořechy, sledovala u toho Grinche a večer přišla řada na Sám doma (je to až nechutný klišé, ale Sám doma je fakt dokonalost, nemám pravdu?). Přes týden mě tohle šílenství zas opouští - nemám čas to řešit, už vůbec nemám nakoupený dárky… A tenhle víkend mě to chytlo zas…


Kromě toho jsem si (konečně!) z části našeho jídelního stolu udělala stůl pracovní a nutně se vám musím pochlubit jak krásně, útulně a roztomile si tu teď připadám :D. Konečně vám totiž nepíšu ohnutá z křesla, ale sedim jako normální člověk na židli u normálního stolu! Vítej, 21. století!


No a konečně si po tom celodenním uklízecím šílenství můžu užívat všechny ty vánoční roztomilosti, který jsem vytahala z krabic, oprášila a nacpala do pár volných koutů našeho bytu. Ještě to není všechno, s příchodem adventu hodlám přitvrdit a Vánoce přivolat zase o trochu víc… Tak snad Ježíšek usoudí, že jsem byla celej rok hodná holka ;o).


Užívejte víkendové pohody, nebudu vás dneska víc trápit a příště si třeba dáme to muzeum ;o).

Jo a koukejte mi dát vědět, jestli už taky trochu vánočně blbnete?
Nebo se vám Vánoce zatím obloukem vyhýbají?

Pac a pusu D*

PS: fotky nic moc, je tma, ale snad si to i tak užijete  :o)

2 komentáře:

  1. Ten poslední svícínek je naprosto dokonalý. Taky jsem shodou okolností koukala u ořechů na Grinche, ale na něj koukám i v červenci :D Budu doufat že to není divné. Ale já už mám v pokoji na okně i světýlka :D Krásný advent přeju! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že Grinch není divný nikdy ;o). Aspoň pro mě určitě ne! Světýlka mám na oknech taky, jen do nich zatím nikdo nekoupil baterky, takže jsou trochu na prd... Svítící městečko je moje srdcovka, sice je na elektriku, ale je tak úžasně roztomilý že u nás svítí skoro neustále... Krásný advent i Tobě!

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)