Little Live Lady

Little Live Lady

28.12.13

Povánoční kávování

Odkládám stranou talířek s cukrovím a skleničku s vínem (taky o svátcích propadáte alkoholu víc než obvykle?) a jdu vám zase ukázat něco málo z mého života v posledních dnech ;o). Nepřipojím se k ostatním blogerkám s ukázkou dárků od Ježíška - třeba na ně dojde jindy - ale podělím se s vámi o jedno krásné odpoledne, které jsem včera strávila s mými ženami v centru Prahy...

 
Nad Prahou totiž včera vysvitlo sluníčko a tak jsme se s ženami vydaly courat po centru, po obchodech a hlavně zase do naší "cukrárny" na kávu :o). Fotky města byly pořizovány v průběhu dne a tak někde svítí sluníčko a někde už je tma ;o). 


V Praze už nějakou dobu žiju, ale stále se mi líbí a nejspíš mě nikdy nepřestane bavit procházet se po ní křížem krážem. Teda jen když se mi chce, mám k tomu správnou náladu a kolem sebe správné lidi ;o). Když něco sháním, tahám tašky s nákupy, nebo "sockou" převážím rozměrné balíky už to taková zábava není ;o). 

I přes vánoční obžerství, které nás ani jednu neminulo jsme nemohly vynechat naší oblíbenou cukrárnu a něco na zub ;o). Dietu držíme odedneška! Takže to cukroví jsem na začátku vůbec neodkládala - ani jsem se ho nedotkla ;o).

Včerejší odpoledne ale bylo příjemným vytržením z koloběhu návštěva - jídlo - pití - návštěva - ... Sraz naplánovaný na 14:00 na Andělu sice moc nevyšel - našly jsme se asi o 20 minut později o kus dál - ale na náladě to vůbec neubralo, ba naopak ;o). Běhání po obchodech, hlad zahnaný párkem v rohlíku (u metra na Andělu mají luxusní) a následná radost z nakoupených věcí bylo to nejlepší, čím jsme mohly volný pátek naplnit :o).

Dobroty z "naší" curkárny :o)

A tady už na fotkách vidíte pár mých úlovků... Vlastně skoro všechno pochází z H&M až na peněženku, náramky a látky na úplně poslední fotce... Mrkejte ;o).

Koženková sukně a náhrdelník, oboje H&M
Kalhoty, tričko a náhrdelník ještě jednou, vše H&M
Náramky EXE Jeans od Ježíška a peněženka s místem na "chytrý" telefon F&F
Látky s "tou paní" jak jí s holkama říkáme seženete tady :o)
Doufám, že vám třeba něco padlo do oka a taky si něčím uděláte radost. Protože radosti, té není nikdy dost ;o).

Jelikož se letos nejspíš vidíme naposledy, přeju vám všem co sem občas zabloudíte nebo jste sem zabloudili poprvé ať si pořádně odpočinete před vstupem do nového roku a vkročíte do něj pravou nohou napřed :o). Oslavujte nebo neoslavujte, vše dělejte jen tak jak sami chcete a buďte zdraví, šťastní a v pohodě! 

Snad tu pro vás vždy budu mít něco zajímavého a budete se sem stále vracet... Není to zrovna skromné přání, ale člověk občas musí být snílek! 

Což mi připomíná - nenechte si pošlapat své sny a buďte sví! To je na nás všech totiž to nejlepší :o)! 

D.

2 komentáře:

  1. Děkujeme Ti za krásný komentář u nás na blogu. Konečně jsem taky nakoukla k Tobě a je tu moc pěkně, obzvlášť ty látky, jaj, tak ty jsem neměla vidět a ten obchůdek neobjevit!! :o) A světýlka nesundávej, u nás svítí celou zimu, kdy je je potřeba, přece nám nemusí prozařovat jen ten vánoční čas;) Měj se pěkně a šťastný nový rok přejeme!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elvinku látky můžu jen doporučit, mají úžasný výběr a ještě se mi nestalo že bych něco nesehnala ;o). Jen prohlížením na internetu většinou strávím spoustu času... :o). Tak světýlkům zdar a po novém roce zase ahooooj :o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)