Little Live Lady

Little Live Lady

15.12.13

PředJežíšek :o)

Máme tu další adventní neděli a já peču perníčky a zdobím stromeček.. Teda - zatím mám perníčky vykrájené a ozdoby na stromeček vytahané po celém obýváku, ale chystám se na to ;o). 
 
A taky se chystám říct vám něco o tom, jak už mám letos jedny Vánoce za sebou. A nebyly o nic horší než ty co nás všechny teprve čekají, možná naopak ;o). A jak že jsem to udělala? Jednoduše... Už jste tu mohli postřehnout narážky na "mé ženy" a teď se na ně podíváme trochu blíž ;o). Aby bylo správně pochopeno, tak "mé ženy" jsou dvě nejúžasnější ženy na světě, s kterými mě naštěstí svedla dohromady střední škola. Takže se známe nějakých osm let.. Jestli dobře počítám ;o). 

A co že jsem to dostala? Mimo jiné domácí vaječňák (tak sladký a tak dobrý až mám boule za ušima :o)), home made povlak na polštář, hřejivý polštářek do kapsy, a pletené ponožky ;o)
Mezi dárečky se objevily i domácí pralinky, jen tak tak jsem je stihla vyfotit ;o)
A abyste věděli, tak to jsou dvě naprosto báječné holky, bez kterých si svůj život neumím představit. Můžu s nimi řešit cokoliv na světě, můžu s nimi plakat žalem i smíchy a vím že tu pro mě budou vždycky. A to je to nejlepší. 

Špička vánočního svícnu :o)
K tomu všemu se vždycky těším až se uvidíme a pokud je to v předvánočním čase vím, že se můžu těšit i na bonus v podobě nějakého báječného dárku :o). A ať už je to dárek koupený nebo vyrobený stejně mě nejvíc hřeje pocit, když holky rozbalují své dárečky a to, že jsme prostě spolu :o). 

Home made ořechy v medu, konvička s hrnečkem na čaj (jak já si jí přála :o)) a bylinkový čajík :o)
Letos nás navíc překvapila úplně cizí paní v cukrárně kde se scházíme (nepovím vám ale kde to je - dá se tam totiž pít i víno a kouřit (jedna z mých neřestí) a vám by se tam určitě taky moc líbilo a za chvíli by tam nebylo místo ;o)), když se nás ptala co to tam vlastně děláme a byla nadšená, že se takhle ještě někdo schází. 
 
A taky celý svícen, zázračný cherry kelímek a krém na ruce :o).





Mám prostě ty nejlepší ženy na světě!

A mé dnešní doporučení pro vás nejen pro příští týden - vídejte se s lidmi i osobně, jděte na víno, na dortík, na svařák... Kamkoliv, ale buďte spolu ;o)

2 komentáře:

Moc děkuji za milý komentář :o)