Little Live Lady

Little Live Lady

14.2.14

Lásky čas

Tak dobře, nechám se trochu unést komercí a hromadou srdíček, kytiček a čokoládiček a podíváme se tu spolu dnes na Lásku. Lásku s velkým L, prorože Láska je vždy velká... 

Co je vlastně Láska? Kde se ten zvláštní pocit bere? A jak ji vůbec poznáme? Všechny tyhle otázky si podle mě umí každý zodpovědět sám. A pokud ne, tak přeju brzké zamilování do kohokoliv (nebo čehokoliv), pak určitě ten pocit budete chtít zažívat znovu a stále ;o). 

Když už jsem tak u toho zamilování, já jsem momentálně zamilovaná do spousty růzností ;o). A jaké že ty různosti jsou? Pojďme se na ně společně podívat... 

Jako první různost do které jsem zamilovaná nemůžu uvést nikoho jiného než mého drahého K. Už to tak je nějaký ten pátek a já nelituji. Nebudu tu vypisovat co vše pro mě znamená. On to ví. Já to taky vím. A to stačí. A taky náš Myšák. Ten taky ví. A ví naprosto úplně všechno ;o). 
Já a náš Myšák (foto s drahým K. nemám žádné inteligentní) :o)

Druhá různost do které jsem zamilovaná je moje rodina. Rozvětvená, rozverná, bláznívá ale jednoznačně báječná! A tak doufám, že všichni taky máte tu nejlepší rodinu na světě, jako já :o). 

Mix věcí, které miluji a souvisí s mou rodinou. Kniha od maminky. O mé rodině a jiné zvířeně. Dvakrát Versace od tatínka. Srdce na dlani (spíš na krku ;o)). Fotka z výletu s rodinou mého drahého K. Mnou focená, u mě doma zarámovaná.



Třetí různost do které jsem zamilovaná jsou mé Ženy. Skvělé a neuvěřitelné dvě slečny (zatím ;o)), které jsou mými spřízněnými dušemi a neumím si bez nich představit život. A ony to ví. 
Tady vidíte co všechno mi mé Ženy přály předloni k narozeninám. Nejde je nemilovat :o)

Další různosti trochu smetu na jednu hromádku. Miluji knihy. O tom už tu něco málo bylo třeba tady a tady. Miluji fotky. Jakékoliv. Miluji jídlo. A je to na mě znát ;o).
Láska k jídlu a fotkám = focení jídla ;o)
 Miluji líná sobotní rána kdy venku svítí slunce a já nemusím vstávat a můžu ho pozorovat z pelíšku. Miluji všechny své přátele. Protože bez nich by to nebylo ono. Miluji odpoledne strávená v kavárnách. Miluji parfémy. Miluji šperky. A nemusí být drahé ;o). Miluji retro. Miluji hudbu. Miluji vše co mi přijde krásné. A miluji tolik dalších věcí, že bych se tu asi upsala ;o). Miluji taky vás, že to vůbec čtete ;o). 

Nakonec to nejdůležitější: NEmiluji svátek valentýnský! 

Vždyť Lásku můžeme projevovat kdykoliv a kdekoliv.

Tak si ho užijte, pokud slavíte! A dejte mi vědět co nebo koho milujete.

Ale hlavně: MILUJTE !!!

2 komentáře:

  1. Mýšák je nádhernej prostě je zbožňuji ! Sama jsem jich měla několik a nejde bez nich prostě žít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář ;o). Naprosto s Tebou souhlasím, máme teď druhého a neumím si bez něj představit život ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)