Little Live Lady

Little Live Lady

18.2.14

Toulání No. 3 - Vzpomínky na sníh

Ahoj všem!

Víte, nejsem ten typ co nemá rád moc zimu, moc teplo, moc sněhu, moc slunce, moc deště... Je mi prostě vcelku jedno jaké je venku počasí a snažím se z toho aktuálního vždy vytěžit co nejvíc. Svítí sluníčko? Vyrazím na procházku. Sněží? Zase vyrazím na procházku ;o). Prší? Místo procházky zalezu do kina, knihovny a nebo do peřin :o).

Nevím proč bych si měla stále na něco stěžovat, vždyť to jaké je počasí nemusí být určující prvek toho jak se cítím. Samozřejmě mě berte s rezervou.. Nejásám když jsou záplavy, řádí tornádo nebo je sucho jak na Sahaře ;o). Jen se prostě počasím nechci dát ovlivňovat. 

Jak to máte vy? Má na vás aktuální počasí nějaký vliv? Psychický nebo třeba i fyzický? Dejte vědět ;o)

I když už na nás pomalu ale jistě vykukuje jaro (tedy aspoň na nás středočechy ;o)), rozhodla jsem se ještě trochu vrátit k zasněžené Praze. Nechám vás teď už jen v klidu koukat na pár fotek ze sněhového toulání a těším se na vás zase příště :o)

Mějte se krásně!





6 komentářů:

  1. Denis,
    neda me dnes nekomentovat...plne souhlasim..ja si najdu v kazdem pocasi pozitiva,v zime lyzovani,pokud neni snih tak vychutnavam zimu doma u salku horkeho caje,na podzim bud prochajdy v hromadach listi nebo v lete uzivani teplych a vlahych veceru venku na terase.
    Takze moc nemam rada stezovatele typu...to je zase pocasi...Jde jen o uhel pohledu.Pekny vecer.Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, to mám radost, že to má někdo stejně jako já :o).
      Přeci si ten život musíme užívat i když padají trakaře ;o)

      Vymazat
  2. Mě dříve počasí ovlivňovalo náladu docela dost, ale už se tomu snažím předcházet. Stejně se s tím nedá nic dělat, tak je zbytečné tomu nějak moc věnovat pozornost :) K*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami to je dobře, přece se nebudeme smát jen když svítí sluníčko ;o). Třeba dneska - je zataženo a já doufám, že se budeš usmívat celý den ;o)

      Vymazat

Moc děkuji za milý komentář :o)